Vačková, Geislerová aj hollywoodska kráska Arterton: Milujú biele nohavice a vyzerajú v nich štýlovo - tu je 9 inšpirácií

Z praktického hľadiska to možno nie je tá najideálnejšia farba - ale keď príde na pôvab a eleganciu, bielu zatieni máloktorá iná. Aj v prípade nohavíc.

24.07.2023 11:00
Zuzana Vačková Foto:
Ani herečka Zuzana Vačková si nenechala ujsť film Barbie.
debata (1)

Biele nohavice sa objavujú aj v šatníku známych žien a zdá sa, že väčšina z nich podľahla šarmu a lákaniu bohatších siluet a širokých strihov. Nie je to však jediná podoba bielej, akú možno na tomto kuse odevu pozorovať.

Jennifer Lopez Čítajte viac Absolútne perfektné šaty na leto? Nosí ich aj Jennifer Lopez, my máme 12 tipov, aj za pár desiatok eur

Len nedávno sa na premiére Barbie v Bratislave objavila herečka Zuzana Vačková, ktorá skombinovala biely spodný diel širších nohavíc s výrazným ružovým topom. U českej herečky Jitky Schneiderovej sa biela stala dominantnou v looku od dizajnéra Lukáša Macháčka a napríklad jej krajanka Anna Geislerová predviedla ukážkový štýl v nohavicovom kostýme v off-white bielom odtieni.

Ani herečka Zuzana Vačková si nenechala ujsť...
Speváčka Geri Halliwell a jej nohavicová...
+6Herečka Jitka Schneiderová na akcii Přípitek na...

Biela sa však teší popularite aj za hranicami. Stačí sa pozrieť na krásky a známe hviezdy ako Eiza Gonzales, Katie Holmes či Suki Waterhouse. Jeden z najelegantnejších lookov posledných týždňov predviedla pred časom na týždni haute couture prehliadok aj britská kráska Gemma Arterton. Tá zvolila krémovú bielu kombináciu s nohavicami. Nie však dlhými, ale šortkovými.

Na leto ako stvorené, čo poviete? Pozrite si naše inšpirácie v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Anna Geislerová #Zuzana Vačková #trend #Biela #biele nohavice

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...