Volá Barbie, potrebujeme české sklo... V hollywoodskej novinke sa objavuje aj český dizajn - samozrejme, ružový

Od štvrtka sa v slovenských kinách objaví očakávaný film Barbie. Okrem hlavných hrdinov si v ňom našiel miesto aj český dizajn.

20.07.2023 09:00
Film Review - Barbie Foto: ,
Záber z filmu Barbie a pohľad na Barbieland.
debata

Ako informoval portál Fashionmap.cz, na filmovom plátne hollywoodskeho filmu, ktorý budil očakávania od ohlásenia štartu prác na ňom, sa objavujú sklárske produkty českej značky KLIMCHI. Reč je konkrétne o hobnailovom džbáne Rosaline, dnes už ikonickom interiérový doplnok, ktorý je zároveň funkčným kúskom v rámci kuchynských doplnkov.

Margot Robbie Čítajte viac Nielen Barbie, na ružovú môžete staviť aj vy: Leto si ju priam žiada, tu sú najsexi odtiene pre vaše pery či nechty

Sklenený džbán sa vyrába v malej rodinnej firme už niekoľko desaťročí a bol vlastne jej vôbec prvým produktom. „Som absolútne nadšený, že naše ružové džbány budú mať svoj veľký filmový debut vo filme Barbie. Je pre mňa obrovská pocta vidieť naše výrobky spojené s takým výnimočným projektom a po boku slávnych hercov,“ komentoval pre Fashionmap.cz zakladateľ značky Lukáš Klimčák.

Podľa jeho slov ide o ďalší dielik do skladačky toho, ako sa sklárska rodinná firma snaží robiť dobré meno českej sklárskej výrobe.

Džbán je pritom dostupný vo viacerých farebných vyhotoveniach, postupne k nemu pribudli aj iné tvary a veľkosti či poháre.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa fashion_map (@fashionmapcz)

Spolupráca Hollywoodu s Českom nie je určite prvá. Už v minulosti sa v niekoľkých veľkolepých blokbasteroch objavili aj české produkty či spolupráca s českými remeselníkmi a majstrami. Známe je napríklad tiež využitie nákladného automobilu Tatra T815 vo filme Mad Max: Šialená jazda.

Modelka Romana Škamlová na premiére filmu Barbie.
Moderátorka Vera Wisterová na premiére filmu...
+27Moderátorka Mária Zelinová s partnerom na...
debata chyba
Viac na túto tému: #Česko #dizajn #sklo #Barbie

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...