Nielen Barbie, na ružovú môžete staviť aj vy: Leto si ju priam žiada, tu sú najsexi odtiene pre vaše pery či nechty

Už tento štvrtok do kín po celom svete vstúpi film Barbie. Jeho hlavné hviezdy sa niekoľko týždňov už stretávajú s novinármi a publikom. A jedno je jasné. Svet, ktorý prinášajú, ovládla ružová.

19.07.2023 12:00
Margot Robbie Foto: ,
Herečka Margot Robbie v ďalšej ružovej kreácii pred objektívmi. Na návštevu Soulu a stretnutie s médiami ju obliekli do kreácie Moschino.
debata

Ružový odtieň dominuje filmovým premiéram, stretnutiam s fotografmi, ale tiež získal dominantné postavenie v prípade úpravy a líčenie. A je to vlastne celkom pochopiteľné. Fenomén menom Barbie dokáže ovplyvniť naozaj veľa a módne či kozmetické značky rady naskočia na vlak, ktorý pobeží v nasledujúcich týždňoch svetom.

Margot Robbie Čítajte viac 50 odtieňov ružovej, alebo.... vyberte tú najkrajšiu dámu z premiéry Barbie: Je to Margot, Greta či trblietavá Karol G?

Ak ste tak ešte neurobili, popularitu ružovej farby môžete otestovať aj vy. Kedy inokedy, ak nie teraz. Ružová sa objavuje na očiach, perách, líčkach, dokonca vo vlasoch. A, samozrejme, netrebe vynechať ani manikúru a pedikúru. S ružovou a jej rozmanitými odtieňmi bude možno aj vaše leto o kúsok romantickejšie a tak trochu Barbie. Takže, nech sa páči, tu je naša inšpirácia a tipy.

Paletka očných tieňov Guerlain Ombres G Red...
Tekutý matný rúž Super Stay Matte Ink od...
+9Lak na nechty NAILS INC., odtieň Earth loves...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #líčenie #trend #Barbie #ružová

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....