Prázdniny sú za dverami, tridsiatky už udreli. Ste pripravená na leto? S našimi tipmi to bude ľahšie

Každoročne sa s príchodom leta mnoho z nás teší na trochu oddychu (na horúce počasie možno už menej, ale aj to patrí k tomu) - obdobie dovoleniek či relaxu doma na záhrade alebo balkóne si môžete ešte viac spríjemniť.

29.06.2023 14:40
hm2299 Foto:
Chladiaca taška na nápoje a potraviny H&M Home, predáva sa za 22,99 eura.
debata

S teplotami, ktoré preskakujú pomyselnú tridsiatku na stupnici teplomera, to mnohých z nás láka k vode. Či už to absolvujete pri neďalekom jazere, na kúpalisku alebo na pláži počas zahraničnej dovolenky – je dobré byť pripravení.

Plážové uteráky a osušky by nemali chýbať vo vašej výbave, rovnako ako praktická taška, do ktorej toho pomestíte toľko, až vás to samých prekvapí.

Hrnček Iced Coffee Tumbler určený na ľadovú...
Chladiaca taška na nápoje a potraviny H&M Home,...
+12Plážová taška Zara Home, predáva sa za 15,99 v...

Dôležitý je tiež pitný režim a preto sa v lete (a tiež v zime) osvedčili funkčné fľaše na vodu, ktoré dokážu dobre udržať chlad či v zime zase teplo. A keby ste mali chuť na piknik v prírode, aj na to už dnes nájdete pestrú a veľmi pôvabnú výbavu, ktorú oceníte nielen toto leto, ale aj tie nasledujúce.

Jordánska kráľovná Rania Čítajte viac Košeľové šaty na leto sú perfektná voľba. Chcete dôkaz? Pozrite na kráľovnú Raniu. A tiež 12 tipov od nás

Nezabudnite sa, samozrejme, chrániť. Či už kvalitnou kozmetikou so SPF alebo pokrývkami hlavy alebo tenučkými plédmi či ľahkými šatkami, ktoré zakryjú ramená. A nezabudnite si pri tom pozrieť naše tipy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #leto #horúčava #trik

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...