Dokonalý účes pre blondínky na leto? Slávna kráska má jasno - sú to vlny, vlasy akoby vysušené slnkom a výsledok je TOP

S letom sa nemenia len podoby módy, ktorú si na seba obliekame, ale tiež vzhľad. Tvár sa opáli a zvyčajne prispôsobujeme tomu líčenie, v prípade vlasov sa leto, slnko a teplo pretavuje do jasnejších odleskov, vyblednutých tónov a jednou z jeho dokonalých symbolov sú plážové vlny.

20.06.2023 17:55
Vanessa Kirby Foto: ,
Herečka Vanessa Kirby a jej účes na premiére filmu Mission: Impossible - Dead Reckoning.
debata

Áno, už asi viete, ak nejaký ten rôčik čítate tipy a triky v rubrikách o kráse, že nemusíte byť práve na pláži, aby ste dosiahli účes, ktorý v angličtine znie priam romanticky – teda „beach waves“. Ide v prvom rade o podobu účesu, ktorý pôsobí sviežejšie, mladšie, ale aj neposednejšie a trochu divoko.

Dánska korunná princezná Mary Čítajte viac Prečo kráľovské hrivy vyzerajú tak úžasne? Tajomstvo účesov princeznej Kate či Mary spočíva... skúste to takto

Plážové vlny nosia dámy s každou farbou vlasov, ale v prípade plavovlások ukáže azda predsa len o kúsok viac. Možno práve preto, že pod označením dievča s plážovými vlasmi si mnoho z nás predstaví nejakú pôvabnú opálenú surferku alebo plavovlásku z Kalifornie.

zväčšiť Britská herečka Vanessa Kirby vyzerala úchvatne. Foto: SITA/AP, Alessandra Tarantino
Vanessa Kirby Britská herečka Vanessa Kirby vyzerala úchvatne.

Herečka Vanessa Kirby je rýdza Britka a pochádza z nie práve najhorúcejšieho Londýna – na premiére filmu Mission Impossible: Dead Reckoning to však bola práve ona, kto ohúril dokonalým účesom krásky, ktorá akoby vystúpila z reklamy na plážovú kolekciu.

Blake Lively Čítajte viac Fakt nám hrozí návrat trvalej a týchto kučier? Aj hollywoodska kráska Lively experimentovala, skúsite so tiež?

Kirby si obliekla trblietavé šaty Miu Miu, pod ktorými sa provokatívne črtali obliny jej kriviek. Práve účes však zaujal novinárov, módne časopisy a za tých pár hodín aj nejednu dámu. Kaderník zjavne pracoval na tónoch vo vlasoch známej herečky a pridal ešte o tón či dva svetlejšie pramene, aby hriva dostala štruktúru a objem. Ten ešte zvýraznili mierne našuchorené v nesymetrických vlnách upravené vlasy, ktoré sa rozdeľovali na cestičke vytvorenej s miernou asymetriou v strede hlavy.

Herečka Rebecca Ferguson a herec Tom Cruise sa...
Herečka Rebecca Ferguson a herec Tom Cruise sa...
+19Herec Tom Cruise (vľavo) a režisér Chris...

Letný look ešte o kúsok viac podporili aj tmavé odrasty korienkov. Nepôsobili však neupravene, ale veľmi nenútene, prirodzene. Vlasy boli fixované pomocou tužidla, ale tiež suchého šampónu a na dokonalosti im potom pridávalo aj výrazné husté a tmavšie obočie, ktoré akoby pridávalo nositeľke nádych tak populárnej estetiky 90-tych rokov. Inšpirovali sme vás? Viac ukážok si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #vlasy #blond #Vanessa Kirby #plážové vlny

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...