Fakt nám hrozí návrat trvalej a týchto kučier? Aj hollywoodska kráska Lively experimentovala, skúsite so tiež?

Trvalá, ondulovaná, vlasy upravené a fixované do kučier či niekedy hotových heliem. To je čosi, na čo si dobre pamätajú najmä ročníky skôr narodené. A tie, ktoré prežívali účesové experimenty v 80-tych a 90-tych rokoch minulého storočia.

28.04.2023 16:10
Blake Lively Foto: ,
Herečka Blake Lively si na akciu Tiffany & Co. obliekla šaty Brandon Maxwell.
debata

S návratmi k ich estetike, ktoré sa objavujú so železnou pravidelnosťou v móde, sa objavujú, samozrejme aj inšpirácie vo svete krásy – líčenia a úpravy účesov. A jeden z nich nedávno predvádzala aj známa hollywoodska kráska – herečka Blake Lively.

maxima Čítajte viac Najštýlovejšia medzi kráľovnami a princeznami... toto je jasná víťazka. Len ona si trúfne na 'deravý kabát'

Na akciu klenotníckej značky Tiffany & Co. vyrazila štvornásobná mama s divokými kučerami, ktorými doplnila kožené šaty Brandon Maxwell. Ako píše britský portál Vogue, Blake Lively je podľa neho najnovšou slávnou tvárou, ktorá „experimentuje s kučerami z úzkych nátačiek“.

zväčšiť Ruská topmodelka Irina Shayk na akcii... Foto: Profimedia
Irina Shayk Ruská topmodelka Irina Shayk na akcii Prince's Trust Gala v New Yorku.

Podľa magazínu sa v prípade Livelyovej prejavuje najviac inšpirácia disko-kučerami z obdobia 70-tych rokov, pričom nie je celkom jasné, ako účes dosiahla. Či ide o tzv. trvalú, keď sa vlasy pomocou prípravkov a stylingu upravia do želanej podoby na niekoľko týždňov (dnes už tieto techniky fungujú omnoho šetrnejšie než pôvodná trvalá) alebo išlo len o účes vytvorený pomocou kulmy na túto príležitosť.

Herečka Zoe Kravitz na slávnostnom...
Maďarská topmodelka Barbara Palvin na...
+18Herečka Blake Lively si na akciu Tiffany & Co....

Isté však je, že Blake Lively nie je jediná a že účes s „prstencovými“ kučierkami vyhľadávajú aj iné slávne dámy. Na inom štvrtkovom evente, pod hlavičkou nadácie Prince Trust Gala, to bola napríklad aj ruská topmodelka Irina Shayk. A čo vy dámy? Trúfli by ste si na tento „návrat“ v čase…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Blake Lively #kučery #trvalá

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...