Najštýlovejšia medzi kráľovnami a princeznami... toto je jasná víťazka. Len ona si trúfne na 'deravý kabát'

Nielen elegancia a etiketa, ale aj originalita, módny experiment a hravosť. To všetko je typické pre štýl holandskej kráľovnej Maximy.

27.04.2023 15:45
debata
zväčšiť Kráľovná Maxima počas návštevy výstavy v Miláne. Foto: Profimedia
Kráľovná Maxima Kráľovná Maxima počas návštevy výstavy v Miláne.

Práve táto členka jednej z najváženejších kráľovských rodín Európy sa len nedávno znovu dostala do centra pozornosti módnych nadšencov. Nepochybne aj vďaka tomu, že opustila bezpečné brehy zaužívaných strihov či vhodných farebných kombinácií, aké zvyčajne vídať na kráľovských dvoroch.

Kráľovná Maxima Čítajte viac Kráľovná Maxima a jej šatník na návšteve Slovenska? Do Tatier si vzala ukážkovú eleganciu, triumfom boli šaty v SND

Argentínska rodáčka sa zúčastnila na výstave v Miláne, pričom na túto príležitosť si obliekla mimoriadne excentrický kúsok. Reč je o trenčkote s dierami, teda aby sme boli presnejší – nejde o žiaden obnosený kúsok, ale dizajnérsky luxusný model od jej obľúbeného dizajnéra Claera Iversena.

zväčšiť Úsmevy kráľovnej Maximy : Kráľovná Maxima počas... Foto: Profimedia
maxima Úsmevy kráľovnej Maximy : Kráľovná Maxima počas návštevy v Miláne, kedy si pozrela inštaláciu s názvom "Toto je Dánsko".

Trenčkot z jeho kolekcie je vytvorený z látky s kruhovými prestrihmi, ktoré sú lemované kovovými kruhmi a ktorý celkom jasne odhaľujú aj odev pod kabátom. Podobný model by verejnosť očakávala skôr na nejakej módnej influencerke či hviezde šoubiznisu, no päťdesiatnička Maxima znovu dokázala, že keď príde reč na módu, rada posúva hranice očakávaného či dokonca toho, čo by sa mohlo zdať ako vhodné a menej vhodné.

amalia Čítajte viac Nielen blond hrivy zdedili po mame, kráľovnej Maxime. Holandské princezné majú aj jej štýl

My dodávame jedným dychom, že to najmä vyzerá skutočne štýlovo a veľmi elegantne. Mimochodom, keď je už reč o nečakaných „odhaleniach“, o jedno sa v minulosti postarala aj kráľovná Letizia, španielska kráľovná. Aké? Pozrite sa tu. V galérii tiež nájdete výber štýlu kráľovnej Maximy počas nedávnej návštevy Slovenska.

Holandský kráľovský pár zakončil trojdňovú...
Holandský kráľovský pár zakončil trojdňovú...
+14Kráľ Viliam Alexander a jeho manželka, kráľovná...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Miláno #štýl #kráľovná Maxima

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...