Kráľovná Maxima a jej šatník na návšteve Slovenska? Do Tatier si vzala ukážkovú eleganciu, triumfom boli šaty v SND

Vo štvrtok sa skončila trojdňová návšteva holandského kráľovského páru na Slovensku. Okrem upevňovania vzájomných politických, obchodných a kultúrnych vzťahov sa však nedala obísť ani prítomnosť jednej z najštýlovejších členiek európskych kráľovských rodín.

10.03.2023 07:21
Kráľovná Maxima Foto:
Kráľovná Maxima v šatách Claes Iversen žiarila na návšteve Slovenského národného divadla. Obuté má lodičky Salvatore Ferragamo.
debata (15)

Reč je, samozrejme, o kráľovnej Maxime – manželke holandského kráľa Viliama Alexandra, ktorá je v Holandsku mimoriadne obľúbená, no tiež sa radí medzi vzory štýly a inšpiratívne ženy, čo sa módy týka. Ani na Slovensku táto rodáčka z Argentíny nesklamala a počas troch dní predviedla veľmi variabilný, no neustále ženský a luxusný šatník zložený prevažne z jej dvorných dizajnérov.

Holandská kráľovná Maxima a holandský kráľ Viliam Alexander Čítajte viac Kráľovná Maxima v Bratislave predviedla pompéznu róbu aj šperky za státisíce. Prezidentka Čaputová bodovala v róbe od Mikloška

Počas prvého dňa návštevy bola v centre pozornosti jej róba od dizajnéra Jana Taminiaua, ktorého so železnou pravidelnosťou oblieka najmä na večerné podujatia. Róbu z čipky s bohatou výšivkou a zdobením na spodnom leme doplnila aj patričnými šperkmi a korunkou, nechýbali sandáliky Aquazurra a kabelka značky Dior.

Holandský kráľovský pár zakončil trojdňovú...
Holandský kráľovský pár zakončil trojdňovú...
+14Kráľ Viliam Alexander a jeho manželka, kráľovná...

Mama troch dcér je však pre mnohé ženy vzorom najmä pre svoju eleganciu v bežnom dennom odievaní. To predviedla viackrát. Napríklad hneď po prílete v šatách a kabáte z dielne ateliéru Maison Natan Couture. Na rovnaký ateliér stavila 51-ročná plavovláska aj o deň neskôr, keď sa vybrala do priestorov Slovenskej národnej galérie. Klobúčiky, ktoré si holandská kráľovná nasadzuje (aj z protokolárneho hľadiska) sú zvyčajne produktom klobúčnika Philipa Treacyho (toho s obľubou nosia aj členky britskej kráľovskej rodiny).

zväčšiť Holandský kráľ Viliam-Alexander a holandská... Foto: SITA, Miloslav Fabian
PREZIDENT: Návšteva holandského kráľa a kráľovnej Holandský kráľ Viliam-Alexander a holandská kráľovná Maxima na moste ponad rieku Belá v osade Podbanské počas návštevy Tatranského národného parku. Maxima aj v Tatrách vyzerala veľmi elegantne.

Pozornosť vyvolala kráľovná aj počas návštevy Tatranského národného parku, kam dorazila v županovom kabáte svetlej farby a pod ním mala nohavicový kostým s kimonovým sakom v identickom odtieni. Na pozadí ihličnatých lesov a pomerne temnej prírody jej outfit a farebnosť doslova bili do očí. Ale v tom pozitívnom slova zmysle. Teda, aspoň, čo sa módy týka. Či praktickosti, to si netrúfneme odhadnúť.

Jana Plodková Čítajte viac Hviezdy hitu Iveta Germáni a Ferencová na Českých levoch boli za absolútne divy! Najlepšie oblečená? Táto česká herečka...

Jeden z najoslnivejších modelov však predviedla holandská kráľovná v stredu večer počas návštevy Slovenského národného divadla v rámci druhého dňa oficiálneho programu. Do priestorov kultúrnej inštitúcie si obliekla model šiat značky Claes Iversen, ktorý doplnila lodičkami Salvatore Ferragamo. Farebnosť, luxusný materiál, trblietavý lesk v štruktúre na živôtiku a rukávoch pôsobili naozaj pompézne a pritom veľmi mladistvo. Viac si už pozrite v našej galérii.

Video

VIDEO: Kráľovský pár a zálohované fľaše.

© Autorské práva vyhradené

15 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #návšteva #šaty #Holandsko #pôvab #štýl #kráľovná Maxima

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...