Slnko, retro plavky a luxusný sen americkej štvrte bohatých: Toto je leto podľa ateliéru Chanel

S čoraz horúcejšie sa ozývajúcim letom dávajú o sebe vedieť aj luxusné značky. Teda lepšie povedané, o plážových kolekciách. Aj slávny francúzsky ateliér už predstavil tú vlastnú.

20.06.2023 10:00
Vivienne Rohner na zábere z kampane COCO Beach... Foto:
Topmodelka Vivienne Rohner na zábere z kampane COCO Beach 2023 od Chanel.
debata

Módna značka Chanel nedávno uviedla špeciálnu plážovú kolekciu nazvanú COCO Beach, v ktorej hviezdi švajčiarska topmodelka Vivienne Rohner. Postavila sa pred objektív jej vlastného partnera – fotografa Thea Wennera.

Topmodelka Vivienne Rohner na zábere z kampane...
Topmodelka Vivienne Rohner na zábere z kampane...
+3Topmodelka Vivienne Rohner na zábere z kampane...

„Toto fotenie mi veľmi pripomenulo pocit, ako keď som prišla do Ameriky prvýkrát,“ uviedla pre médiá 25-ročná modelka, ktorá je už neoddeliteľnou súčasťou prehliadok Chanel. „Kým navštívite Spojené štáty, pozeráte všetky tie filmy a dokumenty o New Yorku, východnom pobreží alebo o Kalifornii a máte v hlave obraz, ktorý nie celkom odráža realitu každodenného života. Ale Hamptons je na druhej strane presne taký, ako ste si ho vysnívali. Je to ako sen o bielom dome pri pláži,“ uviedla Rohner o mieste, kde fotenie aj minifilm vznikal.

Chanel predstavil plavkovú kolekciu, švédska kráska je jej hviezdou
Video
Zdroj: CHANEL

Na jednotlivých záberoch sa modelka predvádza v plavkách inšpirovaných estetikou 90-tych rokov, ale tiež vo froté kombináciach šortiek a topov, minišatách z tvídu (chanelovskej klasiky) či zamatových overaloch. Nechýba ani logotlač, potlač hviezd a kľúčové detaily v podobe kovových spon značky.

zväčšiť Topmodelka Vivienne Rohner na zábere z kampane... Foto: CHANEL
chanel chanel-coco-Vivienne Rohner na zábere z kampane COCO Beach od Chanel-2023-collection vivienne-rohner-by-theo-wenner-5-HD Topmodelka Vivienne Rohner na zábere z kampane COCO Beach 2023 od Chanel.

Limitovanú letnú kolekciu iba nedávno predstavila aj značka Fendi. V nej sa hlavnou hviezdou stala ruská topmodelka Irina Shayk, ale tiež archívne motívy kolekcie Astrology od zosnulého Karla Lagerfelda. Video aj zábery si môžete pozrieť v odkaze nižšie. ňň

Irina Shayk Čítajte viac Panna, Levica či mokrá sexy kráska? Ruska Irina Shayk je hviezdou pláže aj reklamy na letný luxus podľa horoskopu
debata chyba
Viac na túto tému: #móda #pláž #plavky #Chanel #leto 2023

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...