Panna, Levica či mokrá sexy kráska? Ruska Irina Shayk je hviezdou pláže aj reklamy na letný luxus podľa horoskopu

Patrí medzi najznámejšie modelky súčasnosti. Aj tie najobsadzovanejšie. Dôkazom je aj nová kampaň.

15.06.2023 09:35
Irina Shayk Foto:
Ruská topmodelka Irina Shayk na zábere z kampane Fendi.
debata

Krásna ruská rodáčka Irina Shayk sa iba pred pár dňami objavila v novej kampani ako tvár letnej kapsulovej kolekcie talianskej značky Fendi.

Minikolekciu pod názvom Astrology vytvorili s odkazom na archívne návrhy zosnulého dizajnéra Karla Lagerfelda, ktorý v rokoch 1990, 1991 a 1993 pracoval s motívmi znamení horoskopu a navrhol niekoľko modelov plaviek, na ktorých sa objavujú nápisy ako Panna, Lev, Strelec či Váhy. V anglickom a aj talianskom znení.

Irina Shayk Čítajte viac Šok v uliciach Cannes: Nohavičky, podprsenka a v nich sebavedomá ruská kráska. Príde nabudúce nahá?

O akýsi „upgrade“ archívnej inšpirácie sa postaral britský dizajnér Kim Jones, kreatívny šéf dámskej kolekcie ateliéru a o jeho prezentáciu zase pôvabná ruská modelka.

zväčšiť Ruská topmodelka Irina Shayk je hviezdou novej... Foto: FENDI
Irina Shayk Ruská topmodelka Irina Shayk je hviezdou novej reklamnej kampane Fendi Astrology Summer.

Tridsaťsedemročná Irina nakrútila ku kapsulovej kolekcii, ktorá okrem plaviek a doplnkov v podobe limitovaných edícií niekoľkých slávnych kabeliek obsahuje aj modely letného oblečenia, reklamné video. Jeho režisérom je legendárny fotograf Steven Meisel, ktorý sa postaral aj o vizuálnu podobu kampane.

zväčšiť Skice, ktoré vznikli ešte v roku 1993 rukou... Foto: FENDI
Fendi Astrology Skice, ktoré vznikli ešte v roku 1993 rukou Karla Lagerfelda, boli inšpiráciou pre kolekciu Fendi Astrology.

Bývalá partnerka známych mužov ako Cristiano Ronaldo či Bradley Cooper vždy vedela ako zaujať (nedávno sa jej to podarilo aj na filmovom festivale v Cannes, keď sa v uliciach objavila v priehľadných šatách). Nikoho neprekvapí, že sa jej to podarilo aj v minifilme, kde predvádza svoju zvodnú, hravú a tiež humornú podobu. Viac si pozrite vo videu, ktoré má Pravda exkluzívne k dispozícii.

Panna, Levica či mokrá sexy kráska? Toto je Irina pre Fendi
Video
Zdroj: FENDI

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #irina Shayk #reklama #Karl Lagerfeld #Fendi #horoskop

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...