Overal je bez debaty veľký letný módny hit: Nosia ho hviezdy, môžete aj vy, najpopulárnejšie sú...

Ani celkom nohavice, ani celkom šaty, ale niečo medzi tým. A možno práve to robí nohavicové overaly také populárne. A atraktívne pre nositeľky po celom svete.

19.06.2023 07:00
Jessica Chastain Foto: ,
Herečka Jessica Chastain v nohavicovom overale Oscar de la Renta.
debata

Najmä dianie posledných dní a týždňov na červených kobercoch ukázalo, že nohavicové overaly sa stali novým módnym hitom. Siahajú po nich svetoznáme hviezdy a obliekajú si ich pri rozličných príležitostiach.

Monaco Princezná Caroline Čítajte viac Máte 60 plus a hľadáte šaty na leto? Monacká princezná môže ísť príkladom. Pozrite sa, čo s ňou (a s vami) urobí červená

Elegantné kúsky bez ramienok, často s potlačou sa nosia na spoločenské podujatia. Modely so štruktúrou materiálu ako je tvíd, lurex alebo čipka sa zase stali odevmi, ktoré môžete nosiť počas dovolenkového dňa, návštevy letného strediska, alebo si ich pokojne oblečiete na letnú párty.

Herečka Jessica Chastain v nohavicovom overale...
Zľava: Atiq Rahimi, Damian Szifron, Brie Larson...
+7Herečka Aurora James na slávnostnej večeri...

V prípade strihov sa stavia predovšetkým na overaloch si širokými nohavicami, ktoré najmä pri pohybe stierajú hranice medzi typologizáciou odevu – nie je celkom jasné, či máte na sebe maxišaty áčkového strihu, alebo ide o veľmi široké nohavice. Dĺžka často siaha až po zem a zakrýva dokonca aj topánky. Druhou alternatívou sú však aj odevy, ktoré doslova obkresľujú telo – tak trochu ako cvičebný úbor alebo kostým komiksovej superhrdinky – príkladom môžu ísť herečky ako Olga Kurylenko alebo Billie Piper.

zväčšiť Olga Kurylenko na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Olga Kurylenko Olga Kurylenko na premiére filmu "Extraction 2" v New Yorku.

V siluete sa však zámerne zvýrazňuje driek, aktuálne overaly sezóny roka 2023 nie sú zvyčajné voľné a oversized, práve naopak, postavu definujú. Ukážkovou nositeľkou takéhoto odevu bola len nedávno oscarová herečka Jessica Chastain, ale tiež sa pridali ďalšie dámy. Viacero z nich nájdete v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #trend #Jessica Chastain #overal #leto 2023

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...

+ Nehazardujte so svojim zdravím, hazardujete tak aj s ľuďmi okolo vás.
Neustále prekonávajte sami seba, naučíte...