Máte 60 plus a hľadáte šaty na leto? Monacká princezná môže ísť príkladom. Pozrite sa, čo s ňou (a s vami) urobí červená

Od istého veku akoby sa ženy obávali výraznejších farieb. Je to pritom celkom zbytočný predsudok. Iba nedávno sa o jeho vyvrátenie zaslúžila aj členka monackej kniežacej rodiny.

14.06.2023 00:00
Monaco Princezná Caroline Foto: ,
Princezná Caroline sa predviedla na verejnosti v červenej farby a ukázala, ako tento odtieň pristane aj dámam v zrelom veku.
debata

Monacká princezná Caroline sa na oslavách 100. nedožitých narodenín svojho otca – kniežaťa Rainiera objavila v ľahučkých hodvábnych červených šatách. Asi aj preto, že červená patrí medzi národné farby krajiny. Výsledok však nebol len uspokojenie očakávaného dress-codu, ale aj veľmi svieži, ženský a nenútený styling, ktorý najstaršej členke monackého kniežatstva mimoriadne svedčal.

Juliette Armanet Čítajte viac Batikovaný trend nie je len pre tínedžerky, nosia ho aj hviezdne tváre. My máme pre vás tipy

V prípade 66-ročnej princeznej voľba padla na luxusný model, ale to vôbec nie je podmienka, aby si zrelšie dámy museli červenú odopierať. Stačí sa inšpirovať, pričom osvedčene zafungujú detaily ako napríklad trojštvrťové rukáviky, zavinovanie (ktoré zoštíhľuje postavu) či prípadne midi dĺžka.

Červené vzorované šaty Zara, predávajú sa za...
Červené hodvábne vzorované šaty By Malina,...
+9Červené zavinovacie šaty H&M, predávajú sa za...

Samozrejme, skúsiť to pokojne môžete aj so šatami na kolená. Je leto, vonku bude už o chvíľu poriadne teplo, tak prečo pár centimetrov neubrať a pár centimetrov nôh zase neodhaliť.

zväčšiť Monacká princezná Caroline a jej brat - knieža... Foto: SITA/AP, Eric Galliard
Monacká princezná Caroline a jej brat - knieža Albert III. Monacká princezná Caroline a jej brat - knieža Albert III. na nedávnej akcii v Monaku.

Čo sa materiálov týka, hľadajte chladivé textúry ako je satén či hodváb, ale prípadne môžete červenú variáciu vyskúšať aj v ľanovom prevedení. Napríklad ako populárne košeľové šaty, v drieku prepásané látkovým opaskom. V našej galérii sme pre vás vybrali 11 modelov šiat, medzi ktorými nájdete kúsky za 25, ale aj za 250 eur. Už si len vybrať…

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #šaty #červená #princezná Caroline #farba

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...