Má len 15 a už vlastnú titulku: Dcéra Dary Rolins je modelkou z obálky. Slávna mama je dojatá a odkazuje...

Jej slávna mama sa už ocitla na mnohých titulných stranách. Teraz však štafetu preberá dcéra. Len pätnásťročná Laura Homolová je hviezdou na obálke českého magazínu.

16.06.2023 00:00
debata (4)

Laura Homolová je dcérou slovenskej speváčky Dary Rolins a českého hudobníka Matěja Homolu. Práve ju si vybral český lifestylový magazín Grade za tvár svojho aktuálneho letného čísla. Pôvabná tínedžerka, ktorá v marci oslávila pätnáste narodeniny, sa ocitla hneď na dvoch rozličných obálkových verziách a pred objektívom žiari na stránkach vo vnútri magazínu.

Dara Rolins Čítajte viac Dara Rolins exkluzívne: Prežívam ten najplnší vzťah! Môj partner chápe, že sú veci, ktorých sa nevzdám kvôli nikomu

Lauru fotil slovenský fotograf Branislav Šimončík a na dvojici záberov je zachytená aj so slávnou mamou. Tínedžerka Laura sa objavuje v časopise v kúskoch z kolekcie Dior. Rozhodnutie zvečniť pred objektívom ratolesť slávnej slovenskej speváčky, ktorá už dlhé roky žije v Prahe, však nebolo celkom náhodné.

zväčšiť Speváčka Dara Rolins s partnerom Pavlom... Foto: archív Dary Rolins
Dara Rolins, Pavel Nedvěd, Laura Homolová Speváčka Dara Rolins s partnerom Pavlom Nedvědom a dcérou Laurou Homolovou.

„Našu prvú titulnú stranu pred ôsmimi rokmi do sveta pomohla uviesť Dara Rolins a my teraz otvárame pomyselné dvere do toho módneho jej Laure,“ znie na instagramovom profile časopisu. „Obom ďakujeme za dôveru a tiež ďakujeme celému tímu, s ktorým sme mohli túto veľkú vec pripraviť,“ uviedol šéfredaktor Pavel Mahdal.

View this post on Instagram

A post shared by lolis (@lolahomolova)

Reakciu, samozrejme, zverejnila aj Dara Rolins. „Pre mňa ako mamu ďaľší zásadný, dosť dojemný moment. Lola po prvý krát na titulke časopisu. Nehľadajte za tým jej, ani moju ambíciu mať z nej od zajtra modelku. Išlo o ponuku, ktorá sa neodmieta, predstaviť ju v tom najprirodzenejšom svetle. Obyčajne neobyčajnú, tak, ako ju poznáme len my, jej rodina a kamaráti. Bez snahy ju meniť, tvarovať, štylizovať, ani nijak zvlášť medializovať. Som rada, že vám ju touto cestou môžem predstaviť zase o niečo viac,“ napísala hrdá mama na svojom profile na Instagrame, ktorý sleduje momentálne už viac ako 700-tisíc užívateľov.

Topmodelka Kaia Gerber na oslavách 30. výročia...
Kaia Gerber a Cindy Crawford na podujatí...
+27Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke Celine...

Vo svete šoubiznisu, najmä toho svetového, je pomerne bežné, že sa ratolesti známych osobností objavujú v hľadáčiku médií. A často je to práve modeling, ktorý ich zláka ako prvý. Poznáte aj tieto slávne dcéry známych rodičov, ktoré to vyskúšali (a uspeli) v modelingu?

Video

VIDEO: Veľký rozhovor so speváčkou Darou Rolins o jej práci, súkromí, o láske, rodine, dcére Laure, o komunizme, úspechu, možnostiach či budovaní značky aj plánoch do budúcnosti.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Dior #titulná strana #Dara Rolins #Grade #Laura Homolová

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...