Dara Rolins exkluzívne: Prežívam ten najplnší vzťah! Môj partner chápe, že sú veci, ktorých sa nevzdám kvôli nikomu

Patrí medzi najznámejšie speváčky na Slovensku aj v Česku. Určite aj preto, lebo jej kariéra odštartovala ešte v čase, keď bola malým dievčatkom so zázračným hlasom. Trvá dodnes, no Dara Rolins má mnoho podôb, nielen tú spevácku.

10.09.2022 00:00
debata (8)
Video

VIDEO: Veľký rozhovor so speváčkou Darou Rolins o jej práci, súkromí, o láske, rodine, o komunizme, úspechu, možnostiach či budovaní značky aj plánoch do budúcnosti.

Rodáčka z Bratislavy, ktorá tento rok presne 7. decembra oslávi svoje okrúhle narodeniny, prežíva momentálne už viac ako rok šťastné obdobie v súkromí. Jej partnerom sa stal známy futbalista Pavel Nedvěd. O láske k nemu hovorí Dara bez ostychu. „Aha, tak takto má vyzerať ten kvalitný vzťah,“ hovorí vraj, čo si uvedomila po boku českej legendy z futbalového trávnika.

Dara ešte ako Darinka Rolincová.
Speváčka Dara Rolins je na akciách DOD už...
+20Speváčka Dara Rolins.

„Napriek tomu, že som už pár veľmi vážnych a veľmi krásnych vzťahov zažila – nechcem žiaden z nich dehonestovať, pretože v tom čase mali pre mňa hlboký význam – aj tak cítim, že vzťah, ktorý prežívam teraz, je akoby najviac plný,“ vysvetlila pre Pravdu v rozhovore, ktorý sme nahrali v rámci špeciálnej epizódy relácie Ide o nás.

630481174 Čítajte viac Nech sú vaše srdcia plné lásky, odkazuje zamilovaná Dara Rolins! Bola už šťastnejšia?

Môže sa zdať, že do doterajšieho konceptu Ide o nás šoubiznisový rozhovor so slávnou speváčkou vlastne nezapadá, možno vás však presvedčíme o opaku. Dara Rolins sa totiž nebojí hovoriť o starnutí, o tom, ako vníma blížiacu sa päťdesiatku. Otvorene hovorí o láske, o vnímaní vzťahov kedysi a dnes, o tom, čo mali spoloční všetci jej doterajší partneri či ako by reagovala, ak by s mužom po jej boku nevychádzala jej dcéra Laura. Aj to sú veci, ktoré môžu byť inšpiratívne pre iných – ženy, mužov.

Rytmus a Dara Rolins prichádzajú na filmovú...
Speváčka Dara Rolins mala vzťah aj s hokejistom...
+3Speváčka Dara Rolins (v šatách Alexander...

V rozhovore sme sa dotkli aj obdobia jej začiatkov, spomienok na obdobie prvých rokov kariéry v socialistickom Československu, pri ktorom Dara Rolins hovorí: „Asi by som klamala, keby som povedala, že som predtým bola bez dychu. Mala som to šťastie, a to priznávam na rovinu, cítiť tú slobodu, pretože som mohla robiť, čo ma baví. Ale, samozrejme, revolúcia, možnosť cestovať, ešte ďalej, ísť do Ameriky a skúšať sa tam nejako presadiť, pracovať, to bola veľká pridaná hodnota.“

Podcastovú verziu rozhovoru s Darou Rolins si vypočujte tu

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Dara Rolins je speváčka, tanečnica, šoumenka a aj podnikateľka. Neváha zdôrazniť, že žiaden plán B v jej prípade nebol. Na šoubiznis bola predurčená a dodnes veľmi dobre narába nielen so svojím talentom, ale ako moderná obchodníčka rozširuje svoje aktivity rôznymi smermi. Pre Pravdu tiež prezradila (a to dokonca ešte predtým, než to povedala svojmu vydavateľovi), že jej siedmy knižný diár bude vôbec posledný. Hovorila o nových aktivitách a nezľakla sa ani otázky o svadbe. Viac si však pozrite práve v našom videorozhovore vyššie.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kariéra #podnikanie #materstvo #komunizmus #šoubiznis #Dara Rolins #Pavel Nedvěd

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...