Triumf nohavíc a slovenskej módy: Adela Vinczeová žiarila na semifinále, dovôdom bol tento zamatový 'zázrak'

Semifinálové kolo Let's Dance nebolo len triumfom postupujúcich tanečných párov, ale opäť raz aj moderátorky a porotkyne Adely Vinczeovej. Reč je, o jej štýlovej podobe.

03.05.2023 11:00
debata
zväčšiť Moderátorka Adela Vinczeová v kreácii od Borisa... Foto: archív Zuzany Kanisovej
Bez Moderátorka Adela Vinczeová v kreácii od Borisa Kráľa. Moderátorka Adela Vinczeová v kreácii od Borisa Kráľa.

Známa tvár z televíznych obrazoviek sa vôbec prvýkrát v tejto sérii tanečnej šou objavila pred kamerami a objektívmi v nohaviciach. Hoci, keď si to človek prečíta, znie to tak trochu „obyčajne“. Ani zďaleka to však obyčajné nebolo.

Jana Kovalčiková a Vilém Šír Čítajte viac Prvé mená vo finále Let's Dance? Vincze prehovoril a Kovalčiková nemohla veriť vlastným ušiam: Súboj v rozstrele napokon vyradil...

Vinczeovú obliekla štylistka Zuzana Kanisová do zamatového nohavicového kostýmu od dizajnéra Borisa Kráľa, ktorý bol malým umeleckým a krajčírskym dielom. Slovák, pôsobiaci v Prahe si už vybudoval renomé extrémne zdatného odevného konštruktéra a v minulosti pomáhal s tvorbou kolekcií a najmä tailoringom (teda krajčírsky prepracovanými kúskami ako boli saká, kabátiky či korzetové modely) iným svojim kolegom.

Moderátorka Lucia Hlaváčková v šatách od Lukáša...
Speváčka Martina Schindlerová sa tiež prišla...
+12Moderátorka Vera Wisterová.

Len nedávno v Prahe predstavil svoju vlastnú ucelenú kolekciu a práve z nej pochádzal aj smokingový model vo fialovom odtieni, v ktorom sa tvár projektov ako 2 na 1 či Chartshow objavila v markízackom programe.

Chiara Ferragni Čítajte viac Nohavice roka? Musia mať jeden dôležitý detail. Máme pre vás tipy aj (v nich odeté) celebrity

Pri pohľade na Adelu Vinczeovú pritom treba povedať jedno – za svoju dlhoročnú kariéru a účasť na rozličných spoločenských akciách vyskúšala už stovky večerných rób, koktejlových šiat, modelov od rozmanitých dizajnérov či svetoznámych značiek – ak sa však obzriete späť v čase, možno aj vy nadobudnete podobný dojem, aký máme my. Vinczeová vždy vyzerá ešte o kúsok lepšie, ak si oblečie v rámci spoločenskej módy nohavice.

zväčšiť Moderátorka Adela Vinczeová na zábere z roku... Foto: Profimedia
Adela Vinczeová Moderátorka Adela Vinczeová na zábere z roku 2019 z vyhlásenia ankety OTO.

Medzi jej najvydarenejšie kreácie patrí napríklad kombinácia nohavicového kompletu s topom na jedno rameno od Fera Mikloška, v ktorej kedysi získala cenu OTO. V zozname má aj ďalšie nohavicové kreácie a štíhlej a vysokej blondínke práve tieto odevné kreácie akoby najviac doplnili a zvýraznili nielen osobný šarm a pôvab, ale aj akúsi ženskú silu a sošnosť.

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
Porotca Ján Koleník a jeho kolegyňa Adela...
+13Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...

Ženy sa často nohavíc v spoločenskej móde obávajú – či už z hľadiska zaužívaného a očakávaného, alebo jednoducho zo strachu, že im to uberie práve zo samotnej ženskosti.

ZAK Zuzana Kanisová a dizajnér Fero Mikloško Čítajte viac Hviezdam Let's Dance vraví, budete chcieť tancovať nahé! Mikloško s Kanisovou miešajú lahodný módny koktejl pre diváka

Adela je však dôkazom, že opak môže byť pravdou. A pri naozaj kvalitnom odeve v tradícii špičkového krajčírstva sa môže ukázať autentická ženskosť.

A ktorý typ ste vy?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #móda #Adela Vinczeová #Let´s Dance #Boris Kráľ

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....