Tehotná Štumpfová ukázala očarujúcu mamu, vyzerajú ako sestry. Ak skúsite túto farbu, aj vy si uberiete pár rokov

Patrila medzi najznámejšie tváre z tanečného parketu v šou Let's Dance. Dnes sa na šou pozerá z diváckej stoličky.

27.04.2023 12:00
Katarína Jakeš Štumpfová Foto:
Tanečnica Katarína Jakeš Štumpfová.
debata

Reč je o tanečnici Kataríne Štumpovej, ktorá už nosí priezvisko po manželovi Jakešová a ktorá je momentálne aj druhýkrát tehotná. To je tiež dôvod, prečo sa energická tanečnica a niekdajšia tanečná partnerka herca Jozefa Vajdu či víťaza Juraja Mokrého musela usadiť do hľadiska. Urobila to však rada ako jedna z dobrých kamarátok Ivany Gáborík a prišla vyjadriť podporu nielen jej a jej manželovi Mariánovi Gáboríkoví, ktorí v šou Let's Dance súťažia, ale aj ďalším tanečníkom.

Chiara Ferragni Čítajte viac Nohavice roka? Musia mať jeden dôležitý detail. Máme pre vás tipy aj (v nich odeté) celebrity

Katarína na tanečný večer pritom nedorazila sama. Spoločnosť jej robila aj mama Marta, s ktorou podobnosť naozaj nedokážu zaprieť. Keď sa vedľa seba postavili na červenom koberci, udrel do očí ešte jeden fakt – vyzerali priam ako sestry.

zväčšiť Tanečnica Katarína Jakeš Štumpfová (vľavo) a... Foto: TV Markíza
Katarína Jakeš Štumpfová (vľavo) a jej mama Marta Štumpfová Tanečnica Katarína Jakeš Štumpfová (vľavo) a jej mama Marta Štumpfová spoločne na šou Let's Dance.

Mladistvý vzhľad Marty Štumpfovej, ktorá má k pohybu rovnako nadšený vzťah ako jej dcéra, umocnila voľba bieleho nohavicového kostýmu. To je mimochodom aj jeden z osvedčených trikov, ako si môžete ubrať roky a opticky pôsobiť energickejšie a mladšie.

Princezná Caroline z Monaka Čítajte viac Odhaliť šediny či si farbiť vlasy do konca života? Táto slávna dáma už dilemu vyriešila a výsledok... očarí aj vás

Biela farba, najmä v podobe pekne strihaného a dobre padnúceho odevného kúsku dokáže naozaj zázraky. V tomto prípade určite hrá v prospech aj fakt, že nositeľka je blondínka a tiež jej líčenie – akoby slnkom pobozkané a rozjasnené partie v tvári, ktoré dopĺňa bronzer na lícnych kostiach.

Biela farba je mimoriadne obľúbená aj medzi dámami v šoubiznise a platí to o domácom, ale aj tom zahraničnom. Pozrite si v našej galérii zoznam dám vo veku 50 rokov a vyššie, ktoré už stavili na biele odtiene.

Holandský kráľ Willem-Alexander a jeho...
Americká herečka Demi Moore.
+12Tanečnica Katarína Jakeš Štumpfová (vľavo) a...
Herečka Zuzana Fialová a Peter Modrovský sa...
Tomáš Surovec a Michaela Čobejová predviedli...
+12Michaela Čobejová a Tomáš Surovec predvádzajú...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #mladosť #trend #mama #biela farba #Katarína Štumpfová

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...