TOP looky týždňa: Bellucci štýlová aj s kravatou, sexi Keri Russell a kráľovnou najlepšie oblečených je dáma s korunkou

Medzi dámami uplynulého týždňa, ktorých garderóba a vzhľad zaujali, sa objavili hollywoodske hviezdy, ale aj šľachtická smotánka.

16.04.2023 07:00
Brigitte Macron a holandská kráľovná Maxima Foto: ,
Francúzska prvá dáma Brigitte Macron a holandská kráľovná Maxima v kreácii Natan Couture, ktorú doplnila lodičkami rovnakej značky. Spoločne navštívili múzeum v doma Anny Frankovej.
debata

Svetový šoubiznis bol aj za posledných sedem dní bohatý na premiéry, predstavenia nových projektov či spoločenské udalosti. Neprehliadnuteľná na nich bola napríklad herečka Rachel Brosnahan, ktorá sa vracia v záverečnej sérii komediálneho seriálu Marvelous Mrs. Meisel. A na červený koberec sa znovu vrátila – tentoraz v elegantnej červenej kreácii bez ramienok od Georges Hobeika.

Holandský kráľ Viliam-Alexander a kráľovná Maxima, Emmanuel Macron Čítajte viac Čaputovej aj Trumpovej vyčaril nadšené úsmevy, teraz Macronov šarm očaril kráľovnú Maximu. A podľahli mu aj tieto dámy...

Ešte rafinovanejší bol biely model šiat Staud, v ktorom sa na rovnakej premiére objavila herečka Sutton Foster. Ale premiérové eventy priniesli popri príťažlivých modeloch večerných šiat aj trochu sexepílu v „pánskom“ podaní. Reč je o nestarnúcej talianskej dive Monice Bellucciovej, ktorá si na premiéru filmu Mafia Mamma obliekla nohavicový kostým s kravatou. Pánskym šatníkom inšpirovaný look pritom len podčiarkol jej ženskosť a ukázal, že nemusíte byť vždy romantická, aby garderóba dokázala očariť.

Francúzska prvá dáma Brigitte Macron a...
Herečka Parker Posey na premiére novinky Beau...
+12Na tanečný večer Let´s Dance prišla aj Lucia...

V zozname najlepšie oblečených dám uplynulého týždňa však nechýba ani zástupkyňa európskej šľachtickej smotánky – tentoraz však nie je reč o princeznej Kate či španielskej kráľovnej Letizii, o ktorých píšeme relatívne často. Holandská kráľovná Maxima bodovala hneď niekoľkokrát.

zväčšiť Herečka Monica Bellucci na premietaní projektu... Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Monica Bellucci Herečka Monica Bellucci na premietaní projektu Mafia Mamma v New Yorku.

Dôvodom bola štátna návšteva francúzskeho prezidenta s manželkou, pričom hostiteľka uchvátila v sýtej červenej farbe. Dokonca dvakrát. Najprv vo večernej róbe Claes Iversen na štátnej večeri v kráľovskom paláci, o deň neskôr v múzeu Anny Frankovej, kam vzala prvú dámu Brigitte Macronovú. Ona prišla v žiarivom modrom nohavicovom kostýme (tiež výborný look!) a Maxima vo vyšívaných šatách Natan Couture, ktoré doplnil červený kabát, lodičky aj listovka.

Heidi Klum Čítajte viac Vinczeová ako femme fatale, princezná Kate dokonalý symbol elegancie a Heidi Klum konečne štýlová: Toto sú TOP looky týždňa

Minimalizmus, no mimoriadne efektný a lichotivý – takú kombináciu predviedla počas návštevy televíznej šou herečka Keri Russell, ktorú slovenský divák pozná najmä ako Felicity – hrdinku rovnomenného seriálu. Aj po viac ako 20 rokoch od jeho nakrúcania je však Keri lákadlom pre objektívy. A vyzerá ešte lepšie ako zamlada. Spojenie košeľovej blúzky a nohavíc lemovaných štrasom doplnila sexi sandálikmi. Ktohovie, ako na nich zvládla chodiť – ale výsledok – ten bol špičkový.

zväčšiť Keri Russell mieri do  The Late Show With... Foto: ČTK / AP / RW
Keri Russell Keri Russell mieri do The Late Show With Stephen Colbert.

Zo slovenských dám nás tiež zaujali dve Lucie. Jedna, moderátorka Hlaváčková v šatách od Michaela Kováčika, v ktorých moderovala veľkonočnú epizódu šou Let's Dance a tá druhá zase Hablovičová. Aj v jej prípade stačili relatívne jednoduché čierne šaty, výsledok však bol vkusný a trendový. Bývalá riaditeľka Miss Slovensko sa takto tiež objavila na tanečnej šou. Viac si pozrite v našej galérii, kde nájdete dám a ich lookov omnoho viac.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monica Bellucci #najlepšie oblečené #kráľovná Maxima #Rachel Brosnahan #Sutton Foster

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...