Vinczeová ako femme fatale, princezná Kate dokonalý symbol elegancie a Heidi Klum konečne štýlová: Toto sú TOP looky týždňa

Uplynulý týždeň sa síce niesol v znamení veľkonočných sviatkov, ale podujatí, na ktorých sa mohli hviezdy predviesť, bolo napriek tomu dosť. Dokonca aj "omšová" móda stála za to. Vďaka členke britskej kráľovskej rodiny.

11.04.2023 10:00
Heidi Klum Foto:
Televízna osobnosť, porotkyňa a producentka Heidi Klum na nakrúcaní šou America´s Got Talent.
debata (1)

Do nášho výberu najlepšie oblečených žien za uplynulý týždeň (ku ktorému sme pridali aj Veľkonočný pondelok) sa dostala pätnástka známych tvárí zahraničného, ale aj domáceho šoubiznisu.

Ján Koleník a jeho kolegyňa Adela Vinczeová Čítajte viac Adela, toto je zásah do čierneho! Vinczeová v priehľadnej róbe ovládla tanečný večer, s Koleníkom vyzerali ako z Hollywoodu

V tom druhom jednoznačne bodovala moderátorka Adela Vinczeová a jej kreácia od Fera Mikloška, v ktorej sa síce stihla predviesť už v predminulú nedeľu, no jej zábery obleteli médiá až o deň či dva neskôr. Čierny model šiat s polopriehľadnou štruktúrou a vzorom pôsobil na blondínke naozaj ukážkovo a išlo pritom o jeden z najvydarenejších modelov, v akom sme Adelu videli. Možno aj preto, že pôsobil v jej prípade nezvyčajne a originálne. A tiež odvážne.

Speváčka Kelsea Ballerini v kreácii Dolce &...
Moderátorka Lucia Hlaváčková.
+12Herečka a speváčka Madison Bailey v kreácii...

Červený koberec sledovanej šou Let's Dance však priniesol aj pôvabnú moderátorku Luciu Hlaváčkovú či bývalú missku Romanu Škamlovú, ktorej voľba zelených šiat na jedno rameno bola takisto vydarená.

zväčšiť Princezná Catherine z Walesu a jej najmladší... Foto: Profimedia
Princezná Catherine z Walesu a jej najmladší syn, princ Louis Princezná Catherine z Walesu a jej najmladší syn, princ Louis počas veľkonočnej bohoslužby v kaplnke svätého Juraja na hrade Windsor.

Na zahraničnej scéne sa počas veľkonočného víkendu nehovorilo o nikom inom ako o princeznej Kate. Možno aj kvôli tomu, že prekvapila a na veľkonočnej bohoslužbe porušila protokol výrazným lakom na nechtoch. Ten však krásne kontrastoval s jej kabátošatami od Catherine Walkerovej v odtieni intenzívnej kráľovskej modrej. Model doplnila decentným, no efektným fascinátorom (klobúčikom) a telovými lodičkami.

Princezná Catherine z Walesu a jej najmladší syn, princ Louis Čítajte viac Porušila protokol, ale krásnej princeznej Kate odpustia snáď všetko. Na veľkonočnej omši prekvapil aj Karol III. - aha, kto kráčal hneď za ním...

Uplynulý týždeň priniesol aj niekoľko premiér či nakrúcaní, na ktorých sa hviezdy objavili v plnej módnej výzbroji. Ukážková bola voľba šiat Heidi Klumovej, porotkyne šou America's Got Talent, ktorá konečne po sérii podivných a často príliš snaživo sexi kreácií našla model, ktorý bol príťažlivý, sexi, ale zároveň vkusný. A oranžová farebnosť priniesla do toho celého pôvabný jarný nádych.

zväčšiť Porotkyňa a moderátorka Adela Vinczeová v... Foto: TV Markíza
Adela Vinczeová Porotkyňa a moderátorka Adela Vinczeová v šatách od dizajnéra Fera Mikloška vyzerala očarujúco.

O tom, že sa jar už rozbieha, svedčali farby aj na iných dámach. Napríklad nežne jarne pôsobila aj úpletová kreácia Fendi herečky Gaii Girace, ktorá predstavila nový seriál Good Mothers. Žltý model Dolce & Gabbana od americkej herečky Madison Bailey sa tiež niesol vo sviežom duchu a fungoval veľmi dobre na pôvabnej hnedovláske.

zväčšiť Herečka Gaia Girace na premiére nového seriálu... Foto: Ernesto Ruscio/FENDI
Gaia Girace Herečka Gaia Girace na premiére nového seriálu The Good Mothers v Ríme. Oblečená je do tkaných hodvábnych šiat Fendi.

V zozname TOP lookov týždňa sa však ocitla aj originálna batikovaná kreácia šiat Altuzarra, v ktorých sa objavila na premiére herečka Rachel Brosnahan či zamatový model krvavočervenej farby Rachel Weiszovej. V tejto kreácii Valentino Haute Couture predstavila nový seriál Dead Ringers. Viac už v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum #najlepšie oblečené #top #princezná Kate #Adela Vinczeová

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...