Krásky Hollywoodu, Zábranská i Dubasová: Ošiaľu tejto farby podľahli všetky! Nedivíme sa, aha, ako ženám pristane...

Je to len pár týždňov, čo sme písali o popularite tejto farby, no znovu sa k nej musíme vrátiť. Zdá sa, že za posledné dni doslova ovládla spoločenské podujatia naprieč celým svetom - či už išlo o americké vyhlásenia filmových cien, európske premiéry alebo slovenské gala tanečnej šou.

05.04.2023 00:00
MACO0983 Foto:
Moderátorka Hana Rapantová (vľavo) a speváčka Beáta Dubasová.
debata

Áno, už z úvodného obrázku je vám asi jasné, že reč je o odtieni červenej – teda vlastne, viacerých odtieňoch, keďže červená farba má toľko podôb, že ponúka skutočne pestrú paletu možností pre ženy každého veku, postavy či farby pleti a vlasov.

Penélope Cruz Čítajte viac Zendaya ako indická princezná, zvodná Cruz či éterická Bellucciovej dcéra: TOP looky týždňa, nechýba ani slávna 50-nička

S červenou sa kedysi narábalo omnoho opatrnejšie – mnoho dám sa jej vyhýbalo z dôvodu strachu, že budú príliš výrazné, vyzývavé, že budú pôsobiť možno až príliš „agresívne“. Našťastie, tento strach sme už odložili bokom a je to tak správne. Práve červená je totiž jedným z najženskejších odtieňov v prípade módy a dôkazom sú aj mnohé známe ženy – herečky z Hollywoodu či známe Slovenky.

Modelka Ashley Graham pózuje fotografom na...
Moderátorka šou Let´s Dance Lucia Hlaváčková v...
+32Herečka Sophia Bush na vyhlásení 54. ročníka...

Popularitu červenej napríklad na jednom zo súťažných večerov Let's Dance ako hosť predviedla speváčka Beáta Dubasová. Kým ona dorazila v ostročervenej kombinácii blúzky s viazačkou a nohavíc, jej kamarátka Hana Rapantová stavila na intenzívny vínový odtieň s hnedým podtónom v podobe trendového overalu.

zväčšiť Moderátorka a herečka Martina Zábranská a jej... Foto: TV Markíza
Martina Zábranská a jej partner Jiří Dvořák Moderátorka a herečka Martina Zábranská a jej partner Jiří Dvořák.

Intenzívna červená s priam krikľavým podtónom oslovila aj moderátorky tanečnej šou. Kým pred kamerami sa v nej objavila Lucia Hlaváčková ako diva v róbe lemovanej perím, jej predchodkyňa Martina Zábranská stavila na klasickejší „office“ look – červený nohavicový kostým.

Let's Dance- koláž Čítajte viac Kovalčiková v strapcoch, Gáboríková vo volánoch - obe v zvodnej červenej! Ako to ladilo párom v 5. kole Let's Dance?

Červenej už podľahla aj ex-farmárka Lucia Mokráňová, ktorá poňala obliekanie sa do tejto farby pompézne a večerne. Takpovediac na „hollywoodsky spôsob“. A keď už spomíname Hollywood, ten len za posledných pár týždňov ponúkol naozaj bohatú inšpiráciu.

zväčšiť Modelka Adriana Lima v kreácii Dolce &... Foto: SITA/AP, Ashley Landis
Adriana Lima Modelka Adriana Lima v kreácii Dolce & Gabbana na slávnostnej premiére novinky Air v Los Angeles.

Či už ide o večerný model víťazky Oscara Jamie Lee Curtisovej, v ktorom sa objavila na cenách SAG Awards, romantickú kreáciu herečky Sophie Bushovej z akcie NAACP Image Awards, alebo červené „signály“ z premiéry filmov AIR a Murder Mystery 2, kde sa o ne postarali napríklad herečka Jillian Bell či topmodelka Adriana Lima. Príkladov je naozaj dosť. A inšpirácií rovnako.

Červená sa dá totiž nosiť v podobe šiat, topov či kostýmov a ponúka skutočne pestrosť a variabilitu. Neveríte? Pozrite si našu galériu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #červená #Adriana Lima #Beáta Dubasová #Martina Zábranská

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....