Zendaya ako indická princezná, zvodná Cruz či éterická Bellucciovej dcéra: TOP looky týždňa, nechýba ani slávna 50-nička

Po mesiacoch gala podujatí, ktoré prinášali módu na dennej báze v takom bohatom počte, že si zaslúžila samostatné články, sa znovu vraciame k nášmu týždennému bilancovaniu. Samozrejme, módnemu.

03.04.2023 00:00
debata
zväčšiť Herečka Zendaya vyzerala na slávnostnom... Foto: SITA/AP, Rajanish Kakade
Zendaya Herečka Zendaya vyzerala na slávnostnom otvorení centra Nita Mukesh Ambani Cultural Centre v Bombaji úchvatne. Obliekla sa do tradičného slávnostného indického odevu od dizajnéra Rahul Mishra.

Čo priniesli uplynulé dni vo svete módy, krásy a šoubiznisu? Je toho dosť a rozhodne to stojí za pozretie! Jednu vec však treba spomenúť hneď v úvode – zdá sa akoby sa krása a tá najluxusnejšia móda presídlila do Indie. Práve v Indii sa počas uplynulých dní konalo niekoľko akcií, ktoré boli žriedlom úchvatných módnych lookov známych žien.

Zendaya Čítajte viac Že bude úchvatná, nikoho neprekvapilo. Ale to, čo predviedla Zendaya v Indii... jednoducho nádhera

Reč je napríklad o otvorení nového kultúrneho centra a výstavy venovanej indickej móde, ktorá sa konala v Bombaji. Zavítali tam aj svetové hviezdy a medzi nimi boli dve dámy absolútne neprehliadnuteľné. Prvou je americká herečka Zendaya, ktorej voľba kreácie od indického dizajnéra Rahula Mishru bola absolútne špičková. Zendaya vyzerala v bohato vyšívanej sukni s dlhou vlečkou a tope, ktorého časť tvorila podprsenka zdobená zlatými lístkami, naozaj nádherná. A podaril sa jej jeden z doteraz najkrajších lookov na červenom koberci.

Herečka Zendaya vyzerala na slávnostnom...
Herečka Caylee Cowan v kreácii Dolce & Gabbana.
+17Francúzska herečka a modelka Laetitia Casta na...

Na rovnakej akcii bodovala aj španielska herečka Penelope Cruz, hoci inak, ako väčšina prítomných. Držiteľka Oscara si obliekla model ružovej farby zdobený pelerínou lemovanou perím a sukňou s výrazným rozparkom. Šaty pre ňu zhotovila dizajnérka Tamara Ralph a Penelope v tomto modeli priniesla tradičný hollywoodsky glamour so štipkou španielskeho temperamentu.

zväčšiť Španielska herečka Penélope Cruz v kreácii od... Foto: SITA/AP, Rajanish Kakade
Penélope Cruz Španielska herečka Penélope Cruz v kreácii od dizajnérky Tamary Ralph na červenom koberci v Bombaji.

V Indii sa konala minulý týždeň aj prehliadka francúzskeho ateliéru Dior, na ktorej sa zúčastnili mnohé známe celebrity. Jednou z nich je aj tvár značky – krásna Deva Cassel, modelka a dcéra slávnej Monice Bellucciovej. V šatách zelenkavého odtieňu s kaskádou volánikov vyzerala mladá kráska étericka, tak trošku ako lesná víla. Výsledok však nebol kostýmový, ale veľmi súčasný, pritom romantický a pôvabný. Na rovnakej prehliadke zaujala aj herečka Laetitia Casta či herečka a modelka Cara Delevingne.

zväčšiť Modelka Deva Cassel na prehliadke Christian... Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images for Christian Dior
Deva Cassel Modelka Deva Cassel na prehliadke Christian Dior Jeseň 2023, ktorá sa konala v Bombaji v Indii.

Uplynulý týždeň priniesol aj niekoľko premiér, v rámci ktorých sa aj na červenom koberci v Los Angeles objavili príťažlivé módne looky. O dva z nich sa postarali aj slávne holllywodske päťdesiatničky. O koho ide? Pozrite sa v galérii, alebo kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Penelope Cruz #najlepšie oblečené #Zendaya #Deva Cassel

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...