Horúci (a poriadne sexi) trend roka 2023? Nosí ho aj Emma Drobná, budete však potrebovať...

Hoci za oknami ešte panuje chladné počasie, nie je prekážkou pre mnoho známych žien, aby sa predvádzali v kreáciách podľa najnovších (či stále aktuálnych) trendov. Jedným z nich je aj...

10.03.2023 13:00
ZAK Emma Drobná Foto:
Speváčka Emma Drobná v kreácii od Marcela Holubca.
debata (1)

Odhalené brucho! Áno, práve táto časť tela dostáva veľký priestor v dámskej móde roka 2023, no aby sme boli presní, akcentovanie holej pokožky trupu sa nosí už nejaký ten rôčik. Aj nedávne podujatia, prehliadky v Paríži či Miláne, no tiež slovenské spoločenské akcie však naznačujú, že sa tento trend opäť masovo presadzuje.

Sara Sampaio Čítajte viac Chanel, Vuitton aj Fendi - luxusné kabelky tejto sezóny? Toto sú najväčšie hity, inšpirujte sa hviezdami

Odhalené brucho sa nosí na viacero spôsobov. Azda tým najzákladnejším sú topy nad pupok či podprsenkové topy, ktoré si slávne krásky obliekajú napríklad aj k šmrncovným nohavicovým kostýmom v pánskom štýle, predĺženým vestám a kabátom, tzv. giletom, ale tiež napríklad ako odev pod bomberovú bundičku, ktorá dopĺňa denimový základ v podobe voľnejších džínsov.

Modelka Alice Dellal na prehliadke Vivienne...
Modelka Leomie Anderson na prehliadke Givenchy...
+9Modelka Iris Law a jej (po)odhalené brucho na...

Špeciálnu kategóriu potom tvoria komplety, v ktorých je práve vrchný diel skrátený. Takýto jeden model, kreáciu od dizajnéra Marcela Holubca, nedávno predviedla aj speváčka Emma Drobná na premiérovom večere šou Let's Dance. Spojenie s dlhou večernou sukňou dodávalo modelu pompéznejší nádych, samotný výsledok mal však mierne rebelský, súčasný a moderný nádych.

zväčšiť Topmodelka Mary Charteris na prehliadke Stella... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Mary Charteris Topmodelka Mary Charteris na prehliadke Stella McCartney Jeseň/Zima 2023-2024 rv Paríži.

Samozrejme, nie každá dáma si trúfne na odhalenie bruška – najmä, ak nie je presvedčená o tom, že vyzerá bezchybne. Pevné, ploché brucho je pri podobných outfitoch v prevahe, hoci my si dovolíme dodať, že obliecť si môžete top nad pupok aj vtedy, keď máte v páse pár centimetrov navyše – ide totiž o váš vlastný pocit spokojnosti, nie zodpovedanie sa nejakému pomyselnému diktátu (aj napriek tomu, že nositeľky tohto trendu pôsobia, akoby im cvičenie brušákov povinne diktovali).

Inšpirácie nájdete v galérii vyššie, pozrite si zároveň aj naše kabelkové tipy z týždňov módy. Nájdete ich vo fotogalérii dolu.

Topmodelka Sara Sampaio s kabelkou Frayme z...
Herečka Rebecca Hall pred prehliadkou značky...
+27Herečka Alicia Vikander pred prehliadkou Louis...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #brucho #Emma Drobná #Leomie Anderson #Mia Regan

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...