Chanel, Vuitton aj Fendi - luxusné kabelky tejto sezóny? Toto sú najväčšie hity, inšpirujte sa hviezdami

Týždne módy sú za nami a spolu s nimi aj možnosť zhliadnuť slávne tváre v uličkách Paríža či Milána. Jednu vec si však môžete zapamätať. Hviezdy milujú luxusné modely a platí to, či už ide o šaty alebo doplnky.

09.03.2023 06:04
Sara Sampaio Foto: ,
Topmodelka Sara Sampaio s kabelkou Frayme z dielne značky Stella McCartney.
debata

Počas uplynulých dní a týždňov sa mnohé slávne herečky, speváčky, ale aj modelky a influencerky objavili v prvých radoch módnych prehliadok, aby obdivovali nové kolekcie Jeseň/Zima 2023–24. Čo sa však tiež nedalo prehliadnuť, boli luxusné outfity a doplnky, ktoré zvyčajne tvoria najväčšiu časť predajnosti aj tých najslávnejších módnych ateliérov.

Iveta Tkáčová Čítajte viac Luxusné kabelky za tisíce eur? Pre známe Slovenky povinná výbava! Čo nosí Pallová, Alagič či Tkáčová?

Áno, reč je o menách ako Louis Vuitton, Chanel, Fendi či Prada, ale tiež módnych ateliérach ako Givenchy, Balmain alebo legendárny Hermés, kde sa vlastníctvo vychyteného koženého kúsku trendovej kabelky, listovky či napríklad tzv. „tote bag“ rovná priam hviezdnemu statusu.

Topmodelka Sara Sampaio s kabelkou Frayme z...
Herečka Rebecca Hall pred prehliadkou značky...
+27Herečka Alicia Vikander pred prehliadkou Louis...

Dámy ako Dua Lipa, Sienna Miller, Penelope Cruz či Alicia Vikander a Christina Ricci majú prístup k tým najtrendovejším modelom a sú skvelou inšpiráciou aj pre bežné ženy, ktoré túžia po značkovej kabelke.

zväčšiť Talianska influencerka a moderátorka Chiara... Foto: Photo by Daniele Venturelli/Getty Images for Fendi
Chiara Ferragni Talianska influencerka a moderátorka Chiara Ferragni na prehliadke Fendi v Miláne. S kabelkou Fendi Peekaboo Cut Medium.

My sme pre vás vybrali tridsiatku inšpirácií z milánskych aj parížskych prehliadok, ktoré rozhodne stojí za to vidieť – pozrite sa do galérie vyššie. Okrem nich si môžete pozrieť aj galériu celebrít, ktoré sa objavili na parížskom týždni módy v uplynulých dňoch.

Herečka Alicia Vikander pred prehliadkou Louis...
Modelka Iris Law pred prehliadkou Givenchy...
+47Talianska influencerka Chiara Ferragni pred...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #luxus #Balmain #Miláno #Gucci #Paríž #Louis Vuitton #Kabelka #Prada #Chanel #Fendi

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...