12 hviezd, ktorým príroda nadelila krivky aj pár kíl plus! Vyzerajú úžasne, inšpirujte sa ich štýlom

Hollywoodske miery či obvod pása v hudobnej brandži sa dlhé roky meral doslova len na pár desiatok centimetrov. Našťastie, najmä posledné roky sa nesú v znamení návratu ženských kriviek a oslavy ženského tela v jeho rozmanitých podobách.

21.01.2023 06:00
Herečka Danielle Macdonald. Foto: ,
Herečka Danielle Macdonald.
debata (4)

Na červených kobercoch sa zvýšil počet dám, ktoré majú plnšie tvary. Dobrou správou však je najmä fakt, že všetky zvládajú na jednotku s hviezdičkou aj svoj styling a úpravu. A ukazujú tak iným ženám, že úžasne vyzeráte aj, ak vám príroda nadelila pár centimetrov v páse či okolo bokov viac než iným dámam.

Jennifer Coolidge Čítajte viac Pár kíl navyše? Pre Stiflerovu mamu žiaden problém! Čierna farba a tento strih vylepšia figúru aj vám...

Nemuseli sme chodiť ďaleko, aby sme našli hneď dve dámy, ktoré sa objavili na nedávnej premiére filmu Poker Face a predviedli ukážkový štýl. Či už sú to objemnejšie hrudníky, viac centimetrov v bokoch alebo celková plnšia figúra – keď sa obzrieme na červené koberce za uplynulé mesiace, objavilo sa na nich viacero žien. Štýlových a inšpiratívnych.

zväčšiť Americká topmodelka Ashley Graham. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Ashley Graham Americká topmodelka Ashley Graham.

Inšpirovať sa pritom môžete nielen úpravou na červenom koberci a garderóbou v podobe večerných rób, ale tiež stylingom, aký sa dá uplatniť aj počas bežného dňa a nosenia od rána do večera. Vhodné strihy, lichotivé siluety či trendové farby – to všetko si pozrite v našej galérii.

Americká topmodelka Ashley Graham.
Herečka Melissa McCarthy počas slávnostného...
+22Herečka Danielle Macdonald.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #postava #krivky #celebrity #štýl #plus-size #plná

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...