Pár kíl navyše? Pre Stiflerovu mamu žiaden problém! Čierna farba a tento strih vylepšia figúru aj vám...

Po šesťdesiatke zažíva úspech ako azda nikdy predtým. Herečka Jennifer Coolidge sa však zároveň stáva aj inšpiratívnou dámou.

16.01.2023 09:31
Jennifer Coolidge Foto: ,
Herečka Jennifer Coolidge v kreácii Dolce & Gabbana.
debata

Na nedeľňajšom vyhlásení cien Critics Choice Awards, kde sa opäť tešila z jednej z cien večera (za výkon v seriáli Biely lotos) sa 61-ročná blondínka objavila na červenom koberci a očarila svojím vzhľadom. Hoci Coolidgeovej príroda nadelila pár kíl navyše, jej prístup k móde a úprave robí zázraky. Výsledkom očarila aj v nedeľu večer.

Jennifer Coolidge Čítajte viac Tak, Oscara získava... A publikum vybuchlo od smiechu! Tu je hviezdny okamih slávnej Stiflerovej mamy na Zlatých glóbusoch

Herečka zvolila čierne šaty Dolce & Gabbana, ktorých strih lichotivo pracoval s jej ženskými a plnšími krivkami. Diagonálne zavinovanie v oblasti poprsia a mierne zvýraznené ramená, ktoré sa kombinovalo s hrubším pásom v drieku, veľmi príťažlivo definovali figúru a akcentovali ženské krivky. Coolidge tak pôsobila štíhlejšie a zároveň veľmi žensky. Detail čiernych zamatových rukavičiek bol v tomto prípade trendovým prvkom, zápästia zdobili výrazné šperky, ktoré celkovému vzhľadu dodávali ešte noblesnejší nádych.

zväčšiť Herečka Jennifer Coolidge na 80. ročníku cien... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jennifer Coolidge Herečka Jennifer Coolidge na 80. ročníku cien Zlatý glóbus.

Úspešná hviezda, ktorú si aj dnes pamätajú mnohí ako „Stiflerovu mamu“ z komediálnej série Prci, prci, prcičky, pracuje opakovane s čiernou farbou – podobne volila aj na minulotýždňových Zlatých glóbusoch. Tiež si obliekla šaty Dolce & Gabbana, akurát s trblietavým dezénom. Za inšpiratívnejší však považujeme práve aktuálny model z nedeľňajšieho večera, ktorý môže byť vzorom aj pre iné dámy v herečkinom veku (a mladšie) a s jej proporciami.

Anya Taylor-Joy Čítajte viac OBRAZOM: Nádherná Kate Hudson či Julia Roberts, tehotná Cuoco ako v mníšskom habite a táto kráska? Vidieť jej pod šaty!

Na nedeľňajšom ceremoniáli Critic's Choice Awards zažiarili aj ďalšie zrelé dámy, no nechýbali ani reprezentantky najmladšej generácie. Viac si pozrite v našej galérii.

Herečka Aubrey Plaza v šatách z dielne Louis...
Herečka Cate Blanchett dorazila v šatách Max...
+62Herečka Minha Kim prišla v šatách Christian Dior.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #kypré tvary #Jennifer Coolidge #šesťdesiat

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...