Princezná Kate v značke, ktorú nakupujú aj bežné ženy. Model za 36 libier a výsledok? Inšpiratívny!

Nie je to prvýkrát, čo sa obliekla do odevov z mass-marketu. Ale vždy, keď sa tak stane, vyslúži si princezná Kate patričnú pozornosť.

11.11.2022 00:22
Princezná Catherine z Walesu Foto:
Princezná Catherine z Walesu na návšteve Colham Manor Children's Centre v anglickom Uxbridge.
debata (1)

Stalo sa tak aj v stredu po návšteve manželky princa Williama v komunitnom centre pre mamičky, kam sa trojnásobná mama osobne vybrala v modeli úpletových šiat z dielne španielskej značky Mango. Tmavozelený odev s rolákovým golierikom a plisovaním doplnila tiež kabátom vo veľmi podobnom odtieni. Ten pochádzal z dielne britskej odevnej firmy Hobbs.

Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Čím to je, že vlasy princeznej Kate sú také nádherné? V každej situácii, pri akomkoľvek účese?

V prípade stredajšej oficiálnej návštevy to však boli práve šaty, ktoré zaujali médiá po celom svete. O rozhodnutí princeznej Kate obliecť si tento kúsok napísal napríklad aj magazín Vogue. Dôvodom je nepochybne nielen fakt, že ide o štýlový kúsok na jesennú sezónu, ale tiež o cenu, ktorá vôbec nie je kráľovská. Alebo, ak áno, tak len kráľovsky rozumná.

zväčšiť Úpletové šaty z dielne značky Mango. Foto: archív značky MANGO
Úpletové šaty z dielne značky Mango Úpletové šaty z dielne značky Mango.

Úpletové šaty v tmavozelenom tóne sa predávali za 35,99 libier, čo je v prepočte zhruba 42 eur. Smola akurát je, že aktuálne už tento kúsok nekúpite. Na oficiálnej stránke predajcu sa nenachádza. Španielska firma si však môže aj napriek tomu mädliť ruky spokojnosťou. Voľba princeznej z Walesu je pre ňu totiž reklamou, akú si len tak nekúpite.

Inšpirujte sa aj bodkovaným trendom na princeznej Kate
Princ George (9), princezná Charlotte (7) a...
Vojvodkyňa Kate z Cambridge sa usmieva pri...
+6Vojvodkyňa Kate z Cambridge aj tentoraz...

Značka sa pritom teší pozornosti aj iných slávnych žien. Spomedzi svetoznámych celebrít ju nosia opakovane dámy ako Selena Gomez, Katie Holmes, Gigi Hadid či Diane Kruger. Slávne celebrity však nie sú fanúšikmi len jedného brandu.

zväčšiť Princezná Kate z Walesu na návšteve Colham... Foto: SITA/AP, Daniel Leal
Princezná Kate z Walesu Princezná Kate z Walesu na návšteve Colham Manor Children's Centre v Londýne. V šatách Mango a kabáte Hobbs.

Mnoho z nich nakupuje (alebo sa necháva obliekať zdarma) aj u iných značiek z mass-marketu. Obľúbený je napríklad tiež švédsky módny gigant H&M, v minulosti to bol tiež britský Topshop. Známe osobnosti sa radi obliekajú aj do kúskov od značky cenovo pozične umiestnenej trochu vyššie – britskej All Saints či napríklad do modelov od francúzskej značky Sandro.

VIDEO: Princezná, matka aj módna ikona Catherine Middleton

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #šaty #móda #Mango #princezná Kate #úpletové šaty

+ Sny sa vám môžu splniť, len musíte tomuto stavu pomôcť aj vy sama.
Networking je dôležitý, nové kontakty otvoria...

+ Nezabúdajte na raňajky, bude sa vám cez deň lepšie pracovať.
Či už pracujete z domu alebo v práci snažte sa...