Čím to je, že vlasy princeznej Kate sú také nádherné? V každej situácii, pri akomkoľvek účese?

Prekvapí vás, koľko pomôcok a prípravkov používa vlasová stylistka na úpravu krásnej hrivy princeznej Kate.

14.10.2022 09:00
Kate, princezná z Walesu Foto: ,
Kate, princezná z Walesu, vždy svojou hrivou ohúri.
debata

Ak ste niekedy videli film v hlavnej úlohe s Anne Hathawayovou Denník princeznej určite si spomeniete, že jednou z prvých vecí, ktoré musela po zistení, že „nie je obyčajnou študentkou, ale aristokratkou“ zmeniť, boli jej nepoddajné vlasy. A tento krok nemal ďaleko od skutočnosti, ako to v kráľovských rodinách naozaj chodí, čo sa vlasov týka.

Fotografia, ktorú vlasová stylistka princeznej Kate zverejnila na svojom Instagrame v roku 2018, no neskôr ju vymazala, mnohým otvorila oči. Stylistka totiž zverejnila fotografiu pomôcok starostlivosti o vlasy a tých veru nebolo málo.

Vlasy princeznej Kate sú vždy nádherné, čo sa...
Kate, princezná z Walesu, navštívila pôrodnicu...
+15Princezná Kate počas  návštevy Belfastu.

Prečo sú teda vlasy manželky britského princa vždy dokonalé? Stylistka zverejnila záber, na ktorom bolo trinásť kief na vlasy, šesť hrebeňov, dva fény, špicatá kulma, kulma potiahnutá vrstvou argánového oleja (zabraňuje vysušovaniu vlasov pri častom stylovaní) a množstvo sprejov a vlasových krémov. Zo záberu tak vyplynulo, že stylistka má vždy pripravený celý arzenál pomôcok a produktov, aby vyčarovala dokonale lesklú, zdravo a hodvábne vyzerajúcu hrivu princeznej Kate.

zväčšiť Princezná Kate počas  návštevy Belfastu. Foto: SITA/AP, Liam McBurney
Princ William a princezná Kate Princezná Kate počas návštevy Belfastu.

Vlasy členiek kráľovskej rodiny musia podľa magazínu Harper's Bazaar na verejnosti vyzerať dokonalo, lebo sú tou povestnou korunou na hlave ženy. Podľa Vogue Australia musia navyše pôsobiť, že sú upravené „bez veľkej námahy a prirodzene krásne, na dotyk hodvábne a upravené“. Práve prirodzenosť, ktorou hriva princeznej Kate na verejnosti pôsobí, je neprehliadnuteľná. A to aj v okamihoch, kedy má Kate vlasy zopnuté v chvoste, voľne rozpustené s jemnými vlnami či vyhladené – za každým jej účesom sa skrýva spomínaný arzenál pomôcok a prípravkov tak, aby jej koruna krásy priťahovala obdivné pohľady.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #účes #princezná Kate

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...