Dramatické linky, nahá pleť aj pery Snehulienky - či majú 20 alebo 60, hviezdy z Benátok dokážu uchvátiť

Profesionálne líčenie je neoddeliteľnou súčasťou prípravy hviezd na červený koberec. Ten benátsky už ponúkol niekoľko ukážkových lookov.

06.09.2022 04:00
Barbara Palvin Foto: ,
Maďarská topmodelka Barbara Palvin s výraznou očnou linkou a zahustenými mihalnicami bola nalíčená kozmetikou Giorgio Armani.
debata

Ako to vo hviezdnom svete býva, šikovné ruky profesionálov dokážu skutočné zázraky. Niektorým dámam môže líčenie roky ubrať, iným zase trošku pridať, prípadne im dodať dramatickejší a ženskejší rozmer. Od štartu filmového festivalu v Benátkach sa takýchto líčení objavilo už niekoľko.

Italy Venice Film Festival 2022 Tar Red Carpet Čítajte viac Úchvatné v zamate, polonahé v jemnej čipke, žiarivé vo flitroch - krásky vládnu Benátkam: Toto je 21 TOP rób!

Spomenúť možno napríklad maďarskú topmodelku Barbaru Palvinovú či herečku Taylor Russellovú, ktoré obe predviedli fotografom výrazné líčenie očí. Mačacie linky, ktoré oko opticky predĺžia a dodajú mu nielen exotickejší vzhľad, ale aj dramatický večerný náboj, sa v ich prípade javili doslova ukážkovo. Na výraznejší experiment si potom trúfla napríklad ruská topmodelka a herečka Irina Shayk. Výrazná grafická linka v estetike 60-tych rokov nie je síce líčením, ktoré si dovolí každá dáma – odvážnym však šťastena praje. A v Shaykovej prípade aj výsledok.

Herečka Penelope Cruz pózuje fotografom na...
Britská herečka Jodie Turner-Smith má odvahu...
+9Herečka Taylor Russell by pokojne mohla...

Pozornosť si v Benátkach pre seba uchmatli však aj zrelšie dámy – jednou zo zástupkýň generácie 60 plus je aj herečka a prezidentka poroty Julianne Moore. Líčenie býva v jej prípade veľmi prirodzené, pričom dôraz je kladený na rozjasnenú a bezchybnú pokožku. V tomto prípade nejde len o dobré produkty dekoratívnej kozmetiky, ale tiež starostlivosť, ktorou je herečka povestná roky. A nielen ona. Väčšina hollywoodskych hviezd si dáva veľký pozor na svoju pleť, mnohé z nich sa takmer neopaľujú a pokožku ošetrujú osvedčenými produktmi či pod rukami špecialistov.

Herečka a prezidentka poroty Julianne Moore sa... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Julianne Moore, najlepšie líčenie, Benátky Herečka a prezidentka poroty Julianne Moore sa objavila na slávnostnom otvorení s líčením vo fialovo-levanduľovom tóne. Pokožka bola zjednotená a perám vizážistka ponechala telový prirodzený odtieň.

Najväčšie experimenty v prípade vizáže si potom v Benátkach zatiaľ dovolili dámy s tmavou pleťou. Britská herečka Jodie Turner-Smith či jej americká kolegyňa Tessa Thompson sa neboja ani odvážnych farebných kombinácií a takzvaných „statement“ lookov. Viac už si pozrite v našej galérii TOP 12 líčení z Benátok.

Chcete vidieť ďalšie fotogalérie z filmového festivalu? Kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #festival #Benátky #irina Shayk #líčenie #Julianne Moore #Barbara Palvin #Jodie Turner-Smith

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...