Keď mini, tak s maximálnou odvahou! A nápadom... tu je 9 inšpirácií na letný odev

Minisukne si nepýtajú len odvahu pri nosení, ale aj pri ich podobách. Zabudnite na klasické rovné strihy a hladké štruktúry.

14.07.2022 05:00
Lyna Khoudri Foto: ,
Herečka Lyna Khoudri na filmovom festivale v Cannes v minisukni zdobenej pierkami.
debata

Ak už investujete do takého „miniatúrneho“ kusu odevu, akým je dámska minisukňa, mali by ste pracovať s výraznejším vizuálnym efektom a odkazom. Jednoduchšou cestou je voliť výraznejší vzor – či už je to grafická potlač, výrazné pruhy alebo napríklad animovaný motív.

Omnoho zábavnejšie však bude, ak vyskúšate módne prvky v podobe nie celkom typického materiálu – reč môže byť napríklad o koži (hoci tá je ešte celkom klasická), do hry sa však dostáva napríklad aj lyko, jutovina či látka zdobená napríklad skutočným perím alebo flitrami.

Fendi Haute Couture Jeseň/Zima 2022-2023 Čítajte viac EXKLUZÍVNE: Móda nepotrebuje hranice! Couture od Fendi priniesla japonskú tradíciu aj rímsky luxus

Experimentovanie s podobou minisukne sa môže odohrávať aj v jej strihu či tvare – popri asymetrii (dosiahnutej napríklad diagonálnym volánom alebo zaväzovaním) sa v hre objavuje aj architekturálne riešenie či dekonštruovaná silueta – napríklad pomocou zväčšenia objemu drieku s aranžovanou mašľou.

Tipy, ako na to, nájdete v našej galérii, kam sme zároveň umiestnili aj dámy, ktoré nás svojimi „mini“ voľbami zaujali. Nech sa páči, inšpirujte sa.

Dámska minisukňa s grafickým motívom z...
Dámska skladaná minisukňa COS, predáva sa za 69...
+9Dámska minisukňa Alice+Olivia, predáva...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #Mini #modelka #trend #sukňa #nápad #originalita

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...