S touto sukňou docielite ukážkový styling za pár eur! Máme pre vás 9 tipov

Niekedy stačí naozaj málo - aj v prípade jarno-letného stylingu, keď sa snažíte vybrať si tú správnu údernú kombináciu, ktorá zároveň nezruinuje vašu peňaženku. Aká to je? Napríklad aj inšpirovaná modelkou a herečkou Charlotte McKinneyovou.

21.04.2022 09:00
Charlotte McKinney Foto: ,
Modelka a herečka Charlotte McKinney sa predviedla v sexi kombinácii topu a ľahkej sukne.
debata

Americká kráska, blondínka z reklám, sa objavila pred časom na akcii v Hollywoode a jej voľba padla na kombináciu jednoduchého snehobieleho dámskeho topu (tielka). To doplnili sandáliky s tenučkými remienkami a vzorovaná ľahšia sukňa. Práve posledný z menovaných kusov odevov bol kľúčový.

Dámska sukňa v uvoľnenom strihu, s jemnou či výraznejšou áčkovou líniou, s dĺžkou po kolená, tesne pod ne alebo do polovice lýtok – to už vo vymenovaní znie ako niekoľko variácií.

Sarah Michelle Gellar, 1998 Čítajte viac S ofinou, blond aj ako tmavovláska - oslávenkyňa Gellar inšpiruje retro lookmi aj súčasnou podobou

Lenže práve o to ide – dámska sukňa má v sebe veľkú variabilitu, pričom s florálnou potlačou dôstojne akcentuje ročné obdobie aj sezónu. Umocní ju potom ešte ľahší materiál, ktorý pri pohybe krásne hrá a kooperuje s postavou.

Dámska vzorovaná sukňa Gant, info o cene v...
Dámska vzorovaná sukňa Cellbes, predáva...
+6Dámska vzorovaná sukňa Even Odd & Tall, predáva...

Na McKinneyovej vidieť, že aj máličko stačí na to, aby ste vyzerali naozaj super príťažlivo. Vybrať si môžete aj z našich tipov dámskych sukní, ktoré sme objavili v aktuálnej ponuke značiek. A keď už budete hľadať sukne, môžete prebrázdiť aj našu galériu s lodičkami – inšpirovanú Meghan Markleovou. Viac tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kvety #sukňa #Charlotte McKinney #florálne motívy

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...