Lodičky na nohách Meghan Markleovej sú ukážkový trend: Inšpirácia pre vás? Máme hneď 10!

Zdá sa, že to je jej najobľúbenejšia farba, keď príde na výber lodičiek. A niet sa ani čo diviť, odtiene na nohách Meghan Markleovej sú fakt trendy.

20.04.2022 06:00
Princ Harry a Meghan Markle Foto: ,
Princ Harry a Meghan Markle počas návštevy holandského Haagu, kde sa konali Invictus Games.
debata

Manželka britského princa Harryho s obľubou nosí na nohách hnedý odtieň, pričom veľmi často siaha po prírodných tónoch ako je škoricová, karamelová alebo orechová hnedá. Aj na nedávnej návšteve Haagu, kde spoločne s Harrym otvorili známe Invictus Games, bola jej voľba ukážkovým mixom štýlu v celkovom stylingu.

Hnedá farba totiž patrí medzi tie najvyhľadávanejšie, ak chcete doplniť ležérnejšie ladený šatník, no zároveň ho stylingovo pozdvihnúť. Napríklad kombinácia modrých džínsov, saka s moderným detailom zapínacej pracky a hnedých lodičiek vyvolala nadšenie u módnych kritikov a nepochybne aj inšpiráciu u množstva bežných žien.

Lodičky z brúsenej kože Kazar, predáva Zalando...
Lodičky Casadei, predáva Farfetch.com za 505 eur.
+7Lodičky Bershka, predávajú sa za 19,99 eura.

My sme pre vás tiež našli niekoľko modelov, ktoré sa pohybujú v odtieňoch hnedej palety. Nie je to však žiadna hnedá, ktorá mnohým evokuje odevy a doplnky v staromódnom duchu. Reč je o moderných, sexi a ženských topánkach, ktoré pozdvihuje tvarovanie lodičky, tenučký podpätok či menší alebo väčší výkroj na nohu.

Nemusíte byť princezná, ani vojvodkyňa – a dokonca ani herečka – aby vám takéto kúsky sadli do celkového ladenia šatníka. Stačí sa len pohrať so stylingom vašich vlastných odevov, určite nájdete aj také kombinácie, ku ktorým hnedá farba sadne ako uliata.

Princ Harry a Meghan Markle Čítajte viac Toľko radosti v tvári Meghan... Harryho manželka v Haagu priam žiarila! A čo princ? VIDEO z ARCHÍVU: Vojvodkyňa Meghan a jej šatník
Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #farba #odtieň #lodičky #Meghan Markle #hnedá

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....