Nohavice ako jasná ženská voľba! Šmrnc dodá jedna farba, inšpirujte sa hviezdami

Nohavicový kostým je stále populárnejší. Údernosť a štýl dodáva podobným kreáciám naozaj aj jasný farebný výber. Hviezdne dámy o tom vedia svoje.

22.02.2022 06:00
Connie Nielsen, trend, nohavice, nohavicový... Foto: ,
Herečka a členka poroty filmového festivalu Berlinale Connie Nielsen v nohavicovom kostýme neutrálnej farby.
debata

Na nedávnom filmovom festivale v Berlíne sa voľba nohavicového kostýmu či nohavíc spojených s vestou alebo predĺženým blejzrom stali jedným z dominantných lookov a volieb ženskej časti hviezdnych hostí. Popularita nohavicových modelov je celkom pochopiteľná, sú komfortné, trendové, ale aj praktické a často funkčnejšie. Chladné obdobie úvodu roka navyše doslova pozýva k tomu, aby si dámy podobné modely vyberali.

Aj tentoraz sa však dá nájsť jasný spojovací detail a moment, ktorý podobným lookom dodáva údernosť. Reč je o jednoliatej farebnosti – nie, žiadne vzory, jednoducho len obyčajná farba. Modrá, červená, oranžová či neutrálne tóny béžovej, pieskovej alebo populárna karamelová.

zväčšiť Herečka Juliette Binoche v oranžovej kombinácii... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Juliette Binoche, trend, nohavice, nohavicový kostým, jednofarebný Herečka Juliette Binoche v oranžovej kombinácii nohavíc a predĺženého saka s prepásaním.

Dámy na filmovom festivale predviedli viacero variácií, drobné zmeny sa potom objavovali len v šírke a dĺžke nohavíc či napríklad šírke fazóny na golieriku alebo samotnom strihu vrchnej časti odevu. Jeden z najpôvabnejších modelov predviedla herečka Juliette Binoche. Teda vlastne hneď dva a oba sa niesli v duchu uvedeného trendu.

Gigi Hadid coat Čítajte viac Je to absolútny módny hit! Gigi, Katie aj Sienna, slávne ženy nosia tento kabát... za 200 eur

Nohavice s vestou a rolákovým topom v decentných svetlohnedých tónoch vystriedala oranžová kreácií širokých nohavíc a predĺženého saka s prepásaním. Nenútené, elegantné, sexy.

Binoche však nebola jedinou hviezdou, ktorá uspela s nohavicovou voľbou. Našlo sa ich hneď niekoľko, inšpiráciu ponúka naša galéria.

Herečka Juliette Binoche na filmovom festivale...
Nikki Amuka-Bird v nohavicovom kostýme...
+6Herečka Anne Ratte Polle stavila na belasý...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #Juliette Binoche #nohavice #Connie Nielsen #nohavicový kostým

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....