Je to absolútny módny hit! Gigi, Katie aj Sienna, slávne ženy nosia tento kabát... za 200 eur

Zvyčajne ich obliekajú slávne módne domy a jeden by si myslel, že v ich šatníku sa nachádzajú len superluxusné kúsky. Nuž, hneď niekoľko ikon módy presviedča, že nemajú problém obliecť si aj odevy z masového predaja.

17.02.2022 09:00
Gigi Hadid coat Foto:
Topmodelka Gigi Hadid v uliciach New Yorku v kabáte španielskej značky Mango.
debata

Dôkazom je najnovšie aj model dámskeho vlneného kabáta s dvojradovým zapínaním, v ktorom sa v priebehu niekoľkých dní objavilo na verejnosti viacero známych tvárí. Model v odtieni svetlej béžovej zaujal napríklad topmodelku Gigi Hadidovú, ktorú v ňom zvečnili objektívy na ulici v New Yorku po jednej z prehliadok, na ktorej sa zúčastnila.

Herečka Katie Holmes v uliciach New Yorku v...
Aj herečka Sienna Miller je fanúšičkou nového...
+2Moderátorka Alexa Chung v kabáte Mango, ktorý...

Vo Veľkom jablku sa vo vlastnom modeli rovnakého kabáta objavila tiež herečka Katie Holmes (ktorú bez okolkov možno nazvať kabátovým guru) a jej kolegyňa Sienna Miller. Známe herečky spájajú tento vrchný odev s ležérnym stylingom na pohyb v newyorských uliciach. Džínsy, voľné bavlnené nohavice, tenisky, šnurovacie baganče, čižmy či obľúbené kožušinové čižmy „uggs“. Takto všelijako sa dal vychytený model vidieť na známych dámach doposiaľ.

A aby sme netvrdili, že úspech má len v newyorských uliciach. Rovnaký kúsok bol zjavným lákadlom aj pre britskú moderátorku Alexu Chungovú, ktorá sa zase v kúsku objavila na nedávnej súkromnej recepcii v Londýne pod záštitou značky Fendi.

kate Čítajte viac V Škótsku úsporne! Vojvodkyňa Kate si vystačila so sakom z módneho reťazca v cene 60 eur

Ak by ste si však mysleli, že ide o kabátový model práve od luxusnej talianskej značky, budete sa mýliť. Kabát, o ktorom je reč, je totiž produktom španielskej značky Mango, ľahko dostupnej aj medzi slovenskými zákazníčkami. Vlnený trojštvrťový model v oversized strihu je dostupný online a pravdepodobne aj vo vybraných predajniach, pričom sa predáva za 199,99 eura.

Pozrieť si okrem celebrít v kabáte španielskej produkcie (galéria hore) však môžete aj naše tipy na zľavnené kabáty luxusných značiek, ktoré budú vaším nadčasovým sprievodcom pre nasledujúce zimné sezóny. Pozrite sa do galérie nižšie

Elegantný dámsky županový kabát Jil Sander....
Elegantný dámsky kabát Deveaux New York....
+9Dámsky vlnený kabát Gant, nájdete ho na stránke...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Sienna Miller #Katie Holmes #trend #kabát #Mango #Alexa Chung #Gigi Hadid

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...