Toto je ten najpraktickejší (a štýlový) sveter zimy! Máme pre vás 10 tipov

Keď príde na chladné počasie, väčšina z nás chce zostať v teple. A pleteniny sú jedným z prostriedkov, ako to docieliť.

03.02.2022 06:00
cos89 Foto:
Dámsky sveter s polovičným zipsom COS, predáva sa za 89 eur.
debata (1)

Svetre, úplety, vesty, roláky – to všetko je v bohatej ponuke značiek, ale každý jeden z týchto kúskov má svojich fanúšikov, ale aj odporcov. Niektoré dámy (či páni) napríklad nemajú radi, ak celý deň je okolo ich krku vlnený materiál roláka, iným zase chýba možnosť sveter rozopnúť, keď je napríklad vykurovanie v kancelárii nastavené na vyššie teploty. A potom sú tu takí, ktorí jednoducho nemajú radi zipsové či gombíkové zapínanie od krku až nadol po pás.

Dámsky sveter s polovičným zipsom a...
Dámsky sveter s prúžkovaným vzorom a polovičným...
+7Dámsky sveter s polovičným zipsom COS, predáva...

V tomto prípade sa ako jeden z najpraktickejších kúskov javí sveter s polovičným zipsom, jeden z trendových a relatívne často prezentovaných kúskov pletenín v ešte stále aktuálnych kolekciách jeseň/zima 2021/2022.

O praktickej stránke by sme asi nemuseli hovoriť, azda je každému jasné, že výhody ukrýva možnosť s polovičným zipsom zahaliť si krk v prípade chladnejšieho počasia a zároveň možnosť ho zase rozopnúť a oblasť krku a dekoltu mierne „odľahčiť“. Podobné modely sa dobre kombinujú nielen s klasickými topmi, ale tiež ich môžete vrstviť napríklad s jemnejším úpletom alebo pridať košeľovú blúzku či top s golierikom.

Lindex Campaign SS21--3- Čítajte viac Len taký obyčajný sveter? Ani náhodou! Máme 9 tipov, s ktorými zabodujete

Modely sú prekvapivo variabilné a skvelo vyzerajú, či už v spojení s ležérnejšou garderóbou v kombinácii denimu a úpletov, ale tiež napríklad s inými vlnenými materiálmi, koženými nohavicami či sukňou alebo napríklad s plisovanou sukňou či menčestrovými nohavicami.

Vybrali sme pre vás 10 tipov nadčasových kúskov, ktoré sa dajú nosiť nielen túto, ale aj najbližšie zimy. Nech sa páči, inšpirujte sa v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #zima #sveter #zips #praktický

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...