Len taký obyčajný sveter? Ani náhodou! Máme 9 tipov, s ktorými zabodujete

Ani nasledujúce týždne, ba mesiace sa ešte nevzdáme v našom šatníku úpletov a pleteniny. Hrubšie vlnené materiály či napríklad mohér a kašmír môžu nahradiť jemnejšie úplety. Alebo aj nemusia...

03.03.2021 06:00
debata
Pri svetroch to skúste s výraznejšími či na... Foto: archív značky
Lindex Campaign SS21--3- Pri svetroch to skúste s výraznejšími či na pohľad pútavými detailmi, ako sú napríklad zvýraznené ramená. Vizuál Lindex.

Pleteniny sú však dôležitou súčasťou prechodného obdobia a určite by ste mali na to myslieť aj v jarných mesiacoch. Cez deň sa môže zdať, že slnko je silné a hrejivé, ale mať po ruke kúsok odevu, ktorý dokáže zahriať či vytvoriť funkčné vrstvenie, neobanujete.

Čo je dôležité uvedomiť si, sveter sa v nasledujúcom období stáva kusom odevu, ktorý je často práve tým vrchným. Začíname ich nosiť bez bundy či kabáta, tvoria dominantnú súčasť stylingu. Aj preto by ste nemali podceňovať ich strih, podobu, materiálovú skladbu a zaujímavé detaily.

V hre je naozaj pestrá paleta toho, čo môžete vyskúšať. Či už ide o aplikácie v podobe korálikov, strapcov, uzlíkov samotného materiálu či vlnenej kontrastnej výšivky, vzoru alebo písma. Samozrejme, niekedy si vystačíte s atypickým alebo ozvláštneným strihom.

Dominantou môžu byť zvýraznené ramená, alebo ako naznačuje ponuka obchodov, výrazné rukávy. Často nadýchané a zvýrazňujúce objem. Vybrali sme pre vás 9 tipov na pleteniny jarnej sezóny. Veríme, že si medzi nimi nájdete inšpiráciu.

Dámsky štrikovaný pulóver so stojačikovým...
Pletený sveter zdobený perlovými korálikmi...
+6Dámsky sveter z bavlnenej zmesi s dekoratívnymi...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #sveter #úplet #detail #jar-leto 2021

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...