Nalíčená vo farbe roka? Fialovej na očiach sa netreba báť, vyváži ju striedmosť inde

Ak sledujete novinky z oblasti módy a krásy, o farbe roka ste už asi počuli. Tá tohtoročná je veľkou inšpiráciou aj v líčení.

21.01.2022 13:00
shutterstock 70297834 Foto:
Varianty inšpirované farbou Very Peri môžu byť rôznorodé.
debata

Má to pragmatický dôvod – odtieň Very Peri, ktorý za farbu roka 2022 vyhlásila spoločnosť Pantone, v sebe obsahuje nespočetné variácie na tóny fialovej, či už s modrým alebo červenkastým nádychom. Kým samotná farba, ktorú odborníci namiešali špeciálne na tento rok, má odtieň veľmi typický – producenti dekoratívnej kozmetiky môžu s jej inšpiráciou pracovať voľnejšie. A výsledok sa prejavil okamžite.

V dekoratívnej kozmetike sa fialovej farbe či modrým podtónom darí najmä pri líčení očí. Aj to je dôvod, prečo sa výraznejšie farebné tóny ocitli v očných tieňoch či paletkách alebo linkách. Niektoré značky zareagovali veľmi promptne a stihli už uviesť na trh typizované produkty vo farbe roka.

Dlhotrvácny lak na nechty 5 Day Stay, Dermacol....
Paletka očných tieňov Gimme Superstars od NYX...
+6Rúž so saténovým finišom Rouge Pur Couture,...

My osobne však odporúčame, aby ste s fialovou narábali skôr striedmejšie a v prípade, že po nej siahnete, vyvažovali ju neutrálnejším základom v mejkape, decentnými perami aj líčkami. Na čo však určite nezabúdajte, ako na možnosť zaradiť do svojho roka 2022 tón Very Peri, sú nechty.

luisaspagnoli273 Čítajte viac Farba roka 2022! Tento odtieň je úplný unikát, ovládne módu aj štýlové interiéry

Fialové laky na nechty sú ako stvorené najmä na prvú polovicu roka a príchod teplejších jarných dní. Inšpirácie a tipy na jednotlivé produkty, či už úplné novinky alebo staršieho dáta, nájdete v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Modra #líčenie #dekoratívna kozmetika #fialová #farba roka #Pantone

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....