Toto je vraj najkrajší úsmev v Hollywoode! Rebríček ovládla slávna seriálová kráska

Mať krásny úsmev sa vo filmovej brandži počíta. Zíde sa pred kamerou, ale aj fotoaparátmi. Ktorá hviezda zvíťazila v nedávnej ankete?

04.01.2022 11:00
Herečka Ellen Pompeo. Foto:
Herečka Ellen Pompeo.
debata

Podľa portálu Expressdentis­t.com, ktorý sa zameral na celkovú atraktívnosť úsmevu, svieži a svetlý chrup a pravidelnosť zubov, sa na prvú priečku rebríčka prepracovala herečka Ellen Pompeo. Áno, reč je o hlavnej hrdinke seriálu Klinika Grace, ktorá v ňom účinkuje už od roku 2005. Ktohovie, možno je receptom aj jej úsmev. V prieskume si vyslúžil 5,91 bodu z desiatich bodov celkového skóre, čo Pompeovej stačilo na prvú priečku.

Druhé miesto bude možno menším prekvapením – úsmev herečky Gal Gadotovej je totiž rovnako oslnivý, ako je známy a zbožňovaný. Predstaviteľka Wonder Woman získala 5,90 bodov z 10 v celkovom skóre a čo sa týka bielosti chrupu, tam ešte prekonala svoju rivalku Pompeovú.

Herečka Ellen Pompeo.
Herečka Ellen Pompeo v nohavicovom overale Elie...
+7Herečka Gal Gadot.

Na treťom mieste so svojím srdečným a pritom veľmi zdravo a sviežo pôsobiacim úsmevom skončila Melissa McCarthy, známa americká komička. V celkovom skóre získala 5,45 bodov z 10. Za McCarthyovej sa následne umiestnila s rovnakým počtom 5,45 bodov Scarlett Johansson, no v celkovom ponímaní ju tvorcovia prieskumu zaradili na štvrté miesto. Päťku uzatvára ďalšia seriálová hviezda – herečka Elizabeth Moss, ktorú aj slovenskí diváci poznajú z hitu Príbeh služobníčky.

zväčšiť
Ben Affleck DFree Shutter Stock

Mimochodom, na portáli zubárskej expresnej služby vznikol aj rebríček pánov – ten je však väčším prekvapením, pretože jeho víťazom je v európskych končinách relatívne neznámy indický herec Akshay Kumar. Doma v rodnej Indii inak totálna megastar. Až za ním sa potom umiestnili herci Ben Affleck a Will Smith.

Súhlasiť môžete alebo nemusíte, každopádne, usmejte sa s nami pri pozeraní galérie tých najpôvabnejších hollywoodskych úsmevov.

žena, úsmev, biele zuby, zrkadlo, zubár Čítajte viac Žiarivý úsmev bez zafarbených zubov? Odborníčka radí ako na to

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #úsmev #Ben Affleck #Ellen Pompeo #biele zuby #Gal Gadot

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...