15 tipov na darčeky do interiéru: Budú robiť radosť roky, nielen počas Vianoc

Vianoce sú časom, keď môžeme pri hľadaní darov popustiť uzdu fantázii. Alebo sa inšpirovať časopismi o bývaní a interiérovom dizajne.

15.12.2021 06:30
tipy na darčeky, interiér, bytový dizajn, vône... Foto:
Každé svietidlo - navyše, ak má slávnu históriu - skrášli interiér. Lampa Flowerpot, ktorá vznikla už v roku 1969 pod rukami Vernera Pantona, je dnes dostupná pod značkou &Tradition v množstve farebných variánt. Cena štartuje na 239 eurách.
debata

Svet našich príbytkov je miestom, kde sa zdržiavame väčšinu života. Takmer každé ráno sa zobúdzame s pohľadom na steny či komody v spálni, sadáme si v obývačke a okolo máme mnoho miest, ktoré sú priestorom na dekoratívne kusy interiérového dizajnu či samotný nábytok.

Jasné, kupovať pod vianočný stromček skriňu asi nebude to pravé orechové, ale ak príde na úžitkový dizajn či dekoratívne detaily a solitéry do priestoru domu či bytu, Vianoce sú jedna z vynikajúcich možností, kedy tak urobiť.

Váza Arcs od dánskej značky HAY, ktorú navrhlo...
Český sklár Lukáš Novák vytvoril kolekciu váz...
+12Už nejaký čas je na trhu kolekcia Jelly...

Čo sa výberu darčekov týka, skúsiť to môžete napríklad s pohármi, podnosmi či riadom ako takým, vázami, soškami, svietnikmi alebo svietidlami. V neposlednom rade sú tu vonné sviečky či difúzery, ktoré sa tiež stávajú na pohľad príťažlivou dekoráciou interiéru a zároveň ho dokáže na niekoľko desiatok hodín (či v prípade difúzerov dní) rozvoňať.

shutterstock 1198013638 Čítajte viac Večná otázka: Čo kúpiť môjmu chlapovi pod stromček? Máme 12 riešení, pozrite sa

Náš tip v prípade darčekov z bytového dizajnu znie – investujte pokojne viac, stačí jeden dar namiesto desiatich, no nech má hodnotu. Nemáme na mysli ani tak finančnú, ako jedinečnú – hodnotu originálu, kultového produktu či prípadne umeleckého diela, nezabúdajúc, samozrejme, na kvalitu. Vybrali sme pre vás 15 tipov – veríme, že medzi nimi nájdete aj tú svoju inšpiráciu.

odkaz
Vianočná súťaž Pravda, banner

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dizajn #Vianoce #interiér #darčeky #tipy na darčeky #sviečka #difuzér #podnos #lampa

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...