Večná otázka: Čo kúpiť môjmu chlapovi pod stromček? Máme 12 riešení, pozrite sa

Dokáže to poriadne potrápiť - výber darčeka pre manžela, partnera, syna či otca alebo brata nie je väčšinou veľmi jednoduchá vec.

14.12.2021 06:30
debata

Skončiť pri pánskych ponožkách alebo papučiach sa síce môže javiť ako riešenie uvedeného problému, ale čo keby ste to skúsili tento rok inak? Vybrali sme pre vás niekoľko tipov na darčeky pre pánov, pričom nájdete medzi nimi dostupnejšie, ale aj luxusnejšie tipy.

Klasikou v tejto zostave sú parfumy a kozmetika – patria medzi najkupovanejšie dary v predvianočnom čase vôbec, prekvapenie však môžete pripraviť vášmu partnerovi či blízkemu mužovi, ak ho obdarujete nejakou novinkou na trhu. Staviť na osvedčený a obľúbený parfum je síce pekná vec, ale odvážnym a experimentujúcim ženám šťastie praje. A muž vonia…

Okrem kozmetiky môžete siahnuť po takých klasikách ako je spodná bielizeň – skúste však ísť na to rafinovanejšie. Napríklad s výraznými vzormi alebo materiálom, ktorý lepšie sadne na tele a zvládne nápory športovej aktivity či každodenného nosenia.

odkaz
Vianočná súťaž Pravda, banner

Zimné obdobie praje aj hrejivým darčekom – čiapka, šál či rukavice nesklamú. V tomto prípade odporúčame staviť na nejaký dizajnový model. Síce vyjde finančne viac, ale sú Vianoce a vaši muži si predsa zaslúžia aj lepšiu kvalitu – či už je reč o vlne, koži alebo napríklad kašmíre.

V neposlednom rade potom v hre môžu byť aj predmety úžitkového dizajnu, ktoré mu vás budú pripomenúť pri dennom používaní. Napríklad brúsený krištáľový pohár na pracovný stôl alebo pero. Viac konkrétnych tipov si pozrite vyššie.

hodvabnacesta Čítajte viac Domáci dizajn pod vianočným stromčekom! 15 tipov na darčeky od šikovných Slovákov

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #Vianoce #darček #tipy #pánska móda

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...