Červená, žltá, zelená! Skúste módny 'semafor' podľa Victorie Beckhamovej

Čím staršia, tým odvážnejšia. Aspoň čo sa farebnosti týka. Dizajnérka Victoria Beckham nedávno prekvapila svojím stylingom počas návštevy rannej talk-šou v New Yorku. Inšpiruje aj množstvo bežných žien.

14.10.2021 06:30
Victoria Beckham Foto:
Dizajnérka Victoria Beckham počas návštevy relácie The Morning Show v New Yorku predviedla takýto zaujímavý "semaforový" color-blocking look.
debata

Štíhla a dlhonohá mama štyroch detí zaujala na prvý pohľad, keď sa pred objektívmi paparazzov a reportérov objavila vo farebnej trojkombinácii červenej, žltej a zelenej farby. Dalo by sa zavtipkovať, že išlo o akýsi módny semafor – využitie trojice farieb v tomto color-blockingovom mixe však fungovalo veľmi efektne a pritom naozaj trendovo.

Beckham spojila výraznú farbu červeného topu s dlhými rukávmi s jasnožltými nohavicami v populárnom strihu s predĺženou širokou nohavicou, ktorá zakrýva aj topánku. Opticky tak svoju subtílnu siluetu výraznejšie predĺžila.

Dámska hodvábna košeľa Gant, predáva sa za...
Dámske bavlnené široké nohavice Mango,...
+7Úpletový top Weekend Max Mara, predáva za 64,95...

Vo výbere doplnkov sa rozhodla pridať ešte jeden výrazný a sýty odtieň – v tomto prípade akúsi limetkovo zelenú. Siahla po populárnej značke Bottega Veneta a jednom z jej vychytených modelov kabeliek, ktoré sa dajú nájsť aj v rukách viacerých slovenských celebrít.

Podstatná však v tomto prípade nie je cena, alebo luxusný výrobca. Podobne efektný mix sa dá dosiahnuť aj s odevmi za priaznivejšie ceny. A predovšetkým je dobré pripomenúť, že takáto hra s módou z vás urobí neprehliadnuteľnú a štýlovú dámu. Inšpirujte sa teda pokojne bývalou členkou formácie Spice Girls, ale aj našimi tipmi na produkty v galérii vyššie.

Britain LFF The Power Of The Dog Premiere Čítajte viac Šaty na jeseň stvorené! Inšpirujte sa hollywoodskou blondínou, máme tipy pod 100 eur

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Victoria Beckham #červená #trend #farby #žltá #zelená #color-blocking

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...