Šaty na jeseň stvorené! Inšpirujte sa hollywoodskou blondínou, máme tipy pod 100 eur

Herečku Kirsten Dunstovú vídať veľmi často v šatách s výraznejšou retro inšpiráciou. Nie je to prekvapivé. Sama kedysi povedala, že miluje "staré veci" a do histórie sa rada obracia pri zariaďovaní svojho domu, výberu účesov či módnej inšpirácii.

13.10.2021 06:00
Britain LFF The Power Of The Dog Premiere Foto: ,
Herečka Kirsten Dunst na premiére filmu The Power of the Dog v kreácii Erdem.
debata

Na premiére filmu The Power of the dog v Londýne sa slávna blondínka zúčastnila osobne a na túto príležitosť si obliekla model z dielne domácej (britskej) značky Erdem. Kreácia z tejto dielne sú známe bohatou dekoratívnosťou, či už vo vzoroch a materiáloch, ale niekedy tiež v detailoch akými sú volány, riasenie, goliere či viazačky a lemy.

Model výrazných smaragdovozelených šiat s florálnou potlačou bol v tomto smere o niečo decentnejší, nedalo sa však uprieť, že aj v tomto prípade za ideou kolekcie stáli pestré textílie a dekoratívnosť z britských interiérov, v ktorých sa snúbi pôvab s istou drámou. Na príklade Kirsten Dunstovej však veľmi dobre vidieť, že podobné šaty sú skvelou voľbou pre mnoho dám.

Dlhé vzorované šaty Monsoon s košeľovým...
Dlhé vzorované šaty H&M so stojačikovým...
+8Dlhé vzorované šaty Mango, predávajú sa za...

Decentný predĺžený strih, dlhé rukávy, zahalený živôtik síce pôsobia na jednej strane trochu usadlejšie, farba a vzor však dodávajú podobným modelom náboj a zároveň z nich robia ideálny tip na jesenné a zimné dni.

Vybrali sme pre vás z ponuky dostupnej na Slovensku, pričom sme tentoraz hľadali najmä odevy, ktoré nezruinujú peňaženku. Pozrite si teda v galérii 9 modelov šiat, všetkých pod 100 eur.

Herečka Demi Moore na prehliadke značky Chloe Jar/Leto 2022 v Paríži. Čítajte viac V teple a štýlovo! Demi Moore inšpiruje, oblečte si vestu či kardigan ako ona, máme tipy

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šaty #jeseň #trend #Kirsten Dunst #florálne motívy

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Udržiavajte telo v tom najlepšom stave, nech príde čokoľvek.
Nikto nemôže za vaše zlyhania, len vy sami....