Rôzny vek, krivky aj farba pleti! Mirren, Cabello či Bruna podporili ženy vo svete

Výhľad na dominantu Paríža, slávne a silné ženy na móle, ale tiež miesto, ktoré má v histórii výnimočnú symboliku - v rámci nedávneho parížskeho týždňa módy sa uskutočnila v metropole Francúzska špeciálna módna prehliadka.

08.10.2021 09:00
Paris Fashion S/S 2022 L'Oreal Foto: ,
Speváčka Camila Cabello na módnej prehliadke v Paríži.
debata

V tomto prípade nešlo o prezentáciu kolekcie jediného ateliéru či módnej firmy, ale pod záštitou známeho kozmetického gigantu sa na móle predvádzali známe dámy aj menej známe modelky v kreáciách rôznych značiek. Firma L'Oreál Paris už štvrtýkrát pripravila módnu šou pod názvom Le defilé L'Oréal Paris, na ktorom sa zúčastnilo množstvo slávnych tvárí zo sveta filmu, hudby či šoubiznisu.

Herečka Amber Heard na výročnej módnej šou...
Herec Nikolaj Coster-Waldau známy zo seriálu...
+7Francúzska modelka Noemie Lenoir.

Zástupcom organizátora sa podarilo na parížske mólo pod holým nebom priviesť dámy ako Helen Mirren, Amber Heard či Camillu Cabeloovú alebo Cindy Bruna. Držiteľka Oscara Mirren prekvapila temným líčením s výraznou očnou linkou a tieňmi, predviedla sa v nohavicovom kostýme.

Herečku Amber Heardovú obliekli štylisti do púdrového nohavicového overalu lemovaného perím a napríklad americko-kubánska speváčka a herečka Camilla Cabelo vyzerala pôvabne a dievčensky v krátkych šatách s florálnou potlačou a jemnými volánikmi.

zväčšiť Herečka Helen Mirren bola tiež medzi modelkami... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Paris Fashion S/S 2022 L'Oreal Herečka Helen Mirren bola tiež medzi modelkami na prehliadke značky L'Oreal Paris v Paríži.

Punc topmodelingovej úrovne, spoločne aj s odvážnejším stylingom, potom na mólo priniesla napríklad spomenutá Cindy Bruna. Dlhonohá kráska sa predviedla v metalických legínsach a výraznom fuksiovom saku s oversized strihom.

Samozrejme, prítomnosť týchto dám nebola tak celkom náhodná – väčšina z nich je totiž ambasádorkami kozmetických kampaní francúzskej firmy, ktorá zároveň prehliadkou oslavovala 50. výročie vzniku známeho sloganu „pretože vy za to stojíte“.

DIOR SS22 RUNWAY LOOK 16 Čítajte viac Žiarivé farby, štíhla silueta, disko aj hranaté strihy: Dior v Paríži servíroval novú módu

Prehliadka sa pritom konala v priestoroch Parvis des Droits de L'Homme, kde bola prvýkrát prijatá Všeobecná deklarácia ľudských práv a posolstvom akcie bolo tiež posilnenie postavenia každej ženy na celom svete. Výber lokácie sa tiež niesol v duchu záväzku organizovať toto podujatie na výnimočných miestach Paríža, domova celosvetovej kozmetickej jednotky.

Ženskú zostavu pritom v nedeľňajšie neskoré popoludnie, keď sa módna šou konala, doplnil aj fešný Nikolaj Coster Waldau, herec známy najmä z hitu Hra o tróny. V galérii si pozrite známe modelky, ale aj dámy, ktoré zastúpili ženy každého veku, tvarov či farby pleti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #prehliadka #žena #Amber Heard #oslava #Paríž #Camila Cabello #Cindy Bruna

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...