Žiadne skratky, sukňa jesene si pýta centimetre navyše: Máme pre vás 9 inšpirácií

Nie je to ani tak záležitosť znižujúcich sa teplôt na teplomeri, ale pokojne sa na to môžete vyhovoriť. Sukne sa budú nosiť dlhé!

25.08.2021 09:00
lindex5999 Foto:
Maxisukňa Lindex, predáva sa za 59,99 eura.
debata

Áno, blížiaca sa sezóna ohlasuje príchod nového trendu. Teda, buďme presní, až taký nový zase nie je. Akurát sa v masívnejšej miere opäť vracia – sukne, pevná súčasť dámskeho šatníka, sa predlžujú do dĺžok midi alebo dokonca maxi.

Kým v lete sa takéto modely nosili takmer výlučne z jemných materiálov a v kruhových strihoch či prípadne výraznejšej áčkovej línii, tentoraz sa mení materiálová skladba. Namiesto (často takmer transparentných ľahkých materiálov sa objavuje zmes bavlny s umelými vláknami, úplety, ale napríklad aj žakar alebo tvíd a denim.

trench9999 Čítajte viac 5 kusov v šatníku, ktoré si kúpite dnes, no nosiť ich môžete roky! Tu sú...

Spomenutá áčková línia tu zostala, k nej sa potom pridávajú napríklad sukne skladané – nejde však o klasické rovnomerné sklady či nebodaj typické plisovanie, modely s nepravidelnými zámykmi pôsobia skôr utilitárne, majú niekedy priam uniformný nádych.

Medzi maximožnosťami však nechýbajú ani modely sukní z ľahších materiálov, ktoré siahajú až po zem a ktoré poľahky skombinujete s tričkovým topom, ale aj kašmírovým rolákom a sakom. To už závisí len na vás a… od počasia. Deviatku tipov, ktorú sme pre vás v rámci aktuálneho trendu vybrali, si pozrite v galérii nižšie.

Maxisukňa Lindex, predáva sa za 59,99 eura.
Skladaná midisukňa COS, predáva sa za 79 eur.
+6Bavlnená maxisukňa v áčkovej línii Mango,...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #jeseň #trend #sukňa #dĺžka #midi #maxi

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....