Účes ako supermodelka Gisele? Jej kaderník prezradil základné triky, toto je nutné!

Úchvatné vlny, zdravá hriva, príťažlivá a pritom prirodzená farba - to všetko sú atribúty, ktoré sú pre svetové topmodelky doslova nutnosťou. Azda ani jedna z nich však nemá toľko obdivovateľov ako brazílska kráska Gisele Bündchen.

19.08.2021 09:30
shutterstock 124626445 Foto:
Topmodelka Gisele Bündchen na archívnom zábere.
debata

Štyridsaťročná niekdajšia supermodelka fascinuje mnoho žien svojimi kaderami, ktoré majú všetko už v úvode spomenuté, ale, samozrejme, nezaobíde sa to bez profesionálnej pomoci a starostlivosti. Britský magazín Vogue sa obrátil na kaderníka Bernarda Vasconcelosa, ktorý založil vlastný salón a ktorý sa v minulosti staral o viaceré brazílske krásky – okrem Gisele aj o Adrianu Limu či Izabel Goulartovú.

Ako Vasconcelos poznamenal v rozhovore pre módnik, tajomstvom zdravých a krásnych vlasov u takých prominentných klientov ako je Gisele, ale aj mnohé ďalšie, je individuálny prístup. „Každej klientke robíme niečo jedinečné. Nikdy neuvidíte odchádzať od nás niekoho, kto má na hlave len jednu farbu blond alebo jeden tmavý odtieň,“ vysvetlil odborník.

madonna2011 Čítajte viac Oslávila 63, za roky v šoubiznise inšpirovala milióny žien! Tu je 9 podôb Madonny

Základom je, aby vlasy pôsobili prirodzene a to sa týka aj ich farebnosti. Preto je dôležitá práca špičkového koloristu, ktorý strieda niekoľko farebných tónov v kaderiach a dodáva im tak naturálny vzhľad. Vasconcelosova technika spočíva v maľovaní farby na vlasy voľnou rukou a kladie veľký dôraz na to, aby bolo použité čo najmenej zosvetľovača a farby. Kaderník umiestňuje farbu iba tam, kde je to skutočne potrebné.

Jedným z overených trikov je použitie svetlejších odtieňov okolo tváre. Ide o to, aby tak vlasy priniesli pokožke viac lesku. Práve takto farbia vlasy aj slávnej brazílskej rodáčke. Vasconcelos upozorňuje, že farba na vlasoch musí pôsobiť čo najprirodzenejšie. „Všetko, čo vyzerá príliš drsne alebo umelo, nie je lichotivé a robí vás tak staršími,“ cituje Vogue slávneho hair-štylistu a koloristu.

Práve zvládnutie techniky a špičková profesionalita je základom, aby sa vzhľad účesu podaril. Aj to je vodidlo, aby sa ženy radšej vybrali do dobrého kaderníckeho salónu. Mať overené, že konkrétny kaderník zvládne farbenie tak, aby vám čo najviac lichotilo, je určite asi to najdôležitejšie. Bernardo Vasconcelos radí, aby si ženy žiadali od svojich kaderníkov akoby „slnkom pobozkaný“ look vo vlasoch. Na mysli tak má len veľmi ležérne zosvetlené pramienky v hrive, ktoré pôsobia prirodzene, zdravo a sexy.

debata chyba
Viac na túto tému: #vlasy #Gisele Bündchen #účes #Kaderník

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....