Oslávila 63, za roky v šoubiznise inšpirovala milióny žien! Tu je 9 podôb Madonny

Aj po štyroch dekádach v hudobnej brandži dokáže pútať pozornosť. Čerstvá oslávenkyňa Madonna bola celé roky veľkou inšpiráciou.

17.08.2021 09:30
madonna2011 Foto:
Speváčka Madonna na zábere z roku 2011 s hollywoodskymi vlnami.
debata (1)

Či už išlo o módu a trendy, ktoré pomáhala presadzovať v nej, alebo vzhľad, ktorý často menila – takmer tak často ako niekto ponožky. Speváčka Madonna si však aj vďaka tomu vyslúžila pozornosť médií, svetovej verejnosti a dokonca aj dnes, po prekročení šesťdesiatky stále dokáže zaujať.

V pondelok 16. augusta oslávila hudobná ikona 63. narodeniny a podľa jej Instagramu sa zdá, že tak urobila vo veľkom štýle. Čo je však možno zaujímavejšie ako súčasná Madonna, je pohľad na tú z minulosti. Teda viacero jej podôb. Práve schopnosť meniť sa ako chameleón totiž hviezdnej speváčke a držiteľke množstvo hudobných ocenení môžu závidieť mnohé súčasné hviezdy.

France Cannes 2021 amfAR Arrivals Čítajte viac Dokonalá diva aj v 63 rokoch! Tu je presný návod na líčenie Sharon Stoneovej

My sme si posvietili na speváčkinu úpravu v priebehu viac ako tridsiatich rokov jej kariéry, pričom je jasné, že aj v Madonninom osobnom štýle a úprave došlo k jasnému vývoju. Inšpirovať však dokáže pokojne svojím lookom zo záveru 80-tych rokov, ale aj kaderami a líčením, ktoré nosila pred pár rokmi na akcii MET Gala. Takže, nech sa páči, zaspomínajte si s nami a inšpirujte sa.

A kráľovnej popu Madonne prajeme dodatočne všetko najlepšie.

Speváčka Madonna na zábere z roku 1989. Je...
Speváčka Madonna v roku 1997 predvádzala mierny...
+6Speváčka Madonna v roku 1998 a jej etno-imidž.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Madonna #účes #trend #inšpirácia #podoba

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....