Dokonalá diva aj v 63 rokoch! Tu je presný návod na líčenie Sharon Stoneovej

Napriek prekročeniu šesťdesiatky patrí stále medzi najpríťažlivejšie dámy Hollywoodu. Nepochybne aj s pomocou šikovných vizážistov. Na nedávnom festivale v Cannes ohúrila Sharon Stone hneď niekoľkokrát.

04.08.2021 15:00
France Cannes 2021 amfAR Arrivals Foto: ,
Herečka Sharon Stone na akcii amFAR počas festivalu v Cannes.
debata

Americká filmová diva, ktorú preslávila rola vo filme Základný inštinkt, sa objavila na filmovom podujatí hneď niekoľkokrát a vystriedala róby od známych dizajnérov. O jej pleť a líčenie sa však starala len jedna jediná značka – francúzsky módny a kozmetický dom Dior, pre ktorý Stone pracovala jeden čas aj ako ambasádorka.

O tom, že menej je viac, svedčala aj úprava krátkovlasej blondínky počas charitatívneho večera amFAR, v rámci ktorého sa opäť zbierala prostriedky na boj proti AIDS a ktorý Stone pomáhala spolumoderovať a tiež bola jednou z hostiteliek. K fialovo-levanduľovej kreácii ju odborníci z francúzskeho luxusného domu nalíčili veľmi jemne, no pritom zvodne a neprehliadnuteľne.

Rúž so saténovým finišom Rouge Dior Satin,...
Očný tieň Diorshow Mono Couleur Couture, odtieň...
+5Púder Dior Backstage Powder-no-Powder, odtieň...

Základ na bezchybnej pleti vytvorili veľmi jemné produkty z línie Dior Forever Natural Nude a Dior Backstage Powder-no-Powder. Obe v neutrálnych odtieňoch a už podľa názvu naznačujú, že ide o veľmi jemnú textúru, ktorá priľne k tvári a je takmer neviditeľná. Zamaskuje len naozaj veľmi drobné nedokonalosti a pokožku zjednocuje.

Pri líčení očí zvolili vizážisti veľmi rozumne zlatistý očný tieň, ktorý viečka opticky zväčší a oči otvorí. Išlo konkrétne o očný tieň Diorshow Mono Couleur Couture, odtieň číslo 616 Gold Star. Samozrejme, pohľad zvýraznila aj riasenka. V čiernej farbe.

zväčšiť Herečka Sharon Stone na akcii amFAR počas... Foto: Getty Images for DIOR
Getty Images-1329099133-min Herečka Sharon Stone na akcii amFAR počas festivalu v Cannes.

A aké by to bolo líčenie bez pier a líčok – aj tie sa však prezentovali skôr v prirodzenej podobe, pričom pery americkej herečky nalíčili pomocou Rouge Dior a odtieňa Satin Panarea. Líčka osviežilo matné a veľmi jemné zdravíčko.

Napriek tomu, že hollywoodska hviezda spolupracuje so slávnou značkou, neznamená to, že ak chcete docieliť jej líčenie, kroky (a výber produktov) musíte nasledovať otrocky. Na trhu sa nájdu aj podobné produkty za priaznivejšie ceny a s podobnými farebnými tónmi či textúrami. V našej galérii vám okrem výberu z dielne Dior prinášame aj pár ekonomických tipov na výber líčidiel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Sharon Stone #líčenie #rúž #púder #Christian Dior #očný tieň

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...