Neónová zelená na leto je stvorená! Žiari v nej Hailey Bieber - 12 tipov, ako ju nosiť

Hovorí sa, že na ňu treba odvahu, alebo mladosť. S prvým súhlasíme, to druhé je však relatívne. Na neónovú zelenú v šatníku nemusíte mať len menej ako dvadsať rokov, milé dámy.

01.07.2021 06:00
606611189 Foto:
Topmodelka Hailey Bieber na zábere v Beverly Hills. Oblečené má na sebe neónovo zelené sako v oversized verzii. Odtieň neónovej zelenej sa toto leto prepracoval medzi najtrendovejšie v rámci dámskej módy.
debata

Odtieň výraznej do ďaleka žiariacej zelenej farby sa objavil v móde už dávno, jeho návrat potom priniesla napríklad značka Balenciaga, ktorá ho zapojila do farebnice odevov, ale aj doplnkov. Topmodelka Hailey Bieber sa zaradila do čela slávnych žien, ktoré trendu neónovej zelenej prepadli – ona sama tak urobila s neprehliadnu­teľným dámskym sakom v oversized verzii. Odevný kúsok s precíznym strihom a elegantným vyznením pôsobil v jej stylingu veľmi mladistvo a vkusne.

Určite aj manželka kanadského speváka je dôkazom, že neónovej zelenej sa nemusíte až tak báť. Najmä, ak patríte medzi fanúšičky módy a rada skúšate občas vybočiť zo zabehaných cestičiek.

Voľný dámsky top SHEIN, predáva sa za 5,99 eura.
Jednodielne dámske plavky Isa Boulder, predáva...
+9Dámske nazúvacie šlapky Stradivarius, predávajú...

Netreba to hneď robiť vo veľkom (štýle), občas postačia napríklad doplnky ako je kabelka či nazúvacie sandále. Letná sezóna, ktorá sa už začala pred pár týždňami, zvádza aj k tomu, aby ste skúsili trend neónovej zelenej na pláži. Viac ako bikiny v tomto prípade zafungujú jednodielne plavky – nepochybne aj preto, aby farba dostala trochu väčší priestor. S opálenou kožou sa ukáže odtieň naozaj neónovo!

Pripravili sme pre vás výber niekoľkých kúskov, ktorými môžete svoj „farebný“ experiment odštartovať. Prípadne, ak ste tak už urobili, možno si nájdete niekoľko ďalších kusov do vášho šatníka na inšpiráciu.

1326009568 Čítajte viac Pár centimetrov látky ako štýlový hit leta: Bandeau topy bodujú, tu je 10 tipov
debata chyba
Viac na túto tému: #leto #trend #farba #neónová

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...