Pár centimetrov látky ako štýlový hit leta: Bandeau topy bodujú, tu je 10 tipov

Predstava, že by ste tak prišli oblečená do práce, je asi príliš odvážna. A možno aj nevhodná. Ale letné počasie, prípadná dovolenka či trávenie voľného času pri vode alebo napríklad večer na terase v niektorom z podnikov, ponúka slobodnejší priestor.

30.06.2021 06:00
1326009568 Foto:
Herečka Sadie Sink na premiére nového projektu Netflix Fear Street Trilogy. Oblečená v nohaviciach a bandeau tope Prada.
debata (5)

Práve počas menovaných príležitostí môžete vyskúšať jeden z trendových hitov aktuálnej letnej sezóny, ktorý sa však objavil v letnej móde aj v rokoch uplynulých – reč je o bandeau (bandážovom) tope. Áno, už z názvu sa dá dedukovať, že ide o veľmi jednoduchú súčasť dámskeho šatníka – pruh látky, niekedy v klasickom pruhovom tvare, inokedy s jemne vytvarovanými okrajmi, ktorý nahradí klasický top, tričko či tielko.

To, čo bolo kedysi populárne maximálne na pláži, sa dnes bez problémov presúva aj do ulíc. Dizajnérske domy, ale aj ich konkurenčné firmy z mass-marketu dokonca vytvárajú celé komplety, v rámci ktorých sa bandeau topy kombinujú napríklad s maxisukňami z identickej látky či nohavicami.

Dámsky bandeau top Reserved, info o cene v...
Dámsky vzorovaný bandeau top s lurexovými...
+7Dámsky skrátený tiekový top Mango, Predáva sa...

Na nedávnej premiére v Los Angeles predviedla bandážový top ako ukážkový kúsok herečka Sadie Sink, známa najmä zo seriálu Stranger Things. Možno si práve pri jej spomenutí poviete, že bandážový top si naozaj môže dovoliť len tínedžerka. Faktom však je, že skúsiť to môže dvadsiatnička, tridsiatnička a pokojne aj dáma nad päťdesiat. Sebavedomiu a odvahe sa medze nekladú.

Bandážový top môže tiež nahradiť podprsenková variácia alebo crop-top (teda skrátený top) s ramienkami – ak im chcete dodať trochu serióznejší nádych, oblečte si ich napríklad so sakom alebo oversized zvrchnou košeľou. V našej galérii nájdete tiež desiatku tipov, ktoré sú aj cenovo skutočne priaznivé.

606634513 Čítajte viac Stehná sú nové tehličky, znie heslo leta v mužskej móde! Šortky čo najkratšie, páni!

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #leto #trend #bandeau #bandážový top #Sadie Sink

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...