Bezchybná pleť aj v teplejšom počasí? Pomôže tónovací krém, máme pre vás tipy

Už je to nejaký ten rôčik, čo sa aj na európskom trhu s veľkou pompou objavili takzvané BB-krémy. Tónovacie prípravky na pleť medzitým prešli niekoľkými inováciami, no jedna vec zostáva - ich funkčnosť a benefity pre pokožku.

21.05.2021 09:00
Osetrujuci tonovaci krem 3v1 Care Color  svetly... Foto:
Pleť si niekedy potrebuje oddýchnuť od klasického mejkapu. Aj preto sú na trhu tónovacie krémy či BB-krémy, ktoré poskytnú prvú pomoc v rámci hydratácie, ale aj jemného krytia.
debata

S príchodom teplejšieho počasia sa mnoho žien bráni nanášaniu klasického mejkapu, okrem toho si pokožka tiež pýta viac hydratácie, často tiež ochrany proti slnečným lúčom a UVA a UVB žiareniu. To všetko dnes už dokážu zastúpiť práve tónovacie krémy.

Hoci krytie v ich prípade nie je maximálne, vôbec to neprekáža. Pointou predsa je, aby pokožka dýchala, pôsobila prirodzene a zároveň drobné nedokonalosti zostali skryté. BB-krémy, prípadne CC-krémy sú presne na to. Okrem vyhladenia a zjednotenia pleti poskytujú dôležitú hydratáciu a v mnohých prípadoch aj ošetrujúce látky proti prvým vráskam, pigmentovým škvrnám, začervenaným miestam či napríklad akné.

Zuzana Fialová Čítajte viac Svetlejšie pramene aj hollywoodske výčesy: Účesy Zuzany Fialovej vás inšpirujú!

Hoci stále ešte nie všetky tónovacie krémy ponúkajú aj ochranný SPF faktor proti slnečnému žiareniu, väčšina kozmetických výrobcov si už uvedomuje aj dôležitosť tohto atribútu pleťového ošetrenia. Aj preto na trh prichádzajú v rámci noviniek už takmer výlučne prípravky so SPF.

My sme sa pozreli do ponuky, z ktorej si bežné Slovenky môžu aktuálne vybrať v obchodoch aj online a prinášame vám osem tipov, ktoré možno inšpirujú k tónovaniu v letnom období aj vás.

Ľahký tónovací krém bez obsahu silikónu...
Tónovací krém Superdefence CC Cream od Clinique...
+5Korekčný BB krém Ziaja na nedokonalosti pleti...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ochrana #mejkap #krém #SPF #tónovanie

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...