Svetlejšie pramene aj hollywoodske výčesy: Účesy Zuzany Fialovej vás inšpirujú!

Pri účesových variáciách sa zvyčajne pozeráme smerom za hranice. Ale aj známe slovenské osobnosti sa môžu pýšiť pomerne variabilným zoznamom svojich "lookov" a úprav. Platí to aj pri oslávenkyni Zuzane Fialovej.

17.05.2021 08:55
Zuzana Fialová Foto: ,
Svetlejšie pramene omladzujú, s pribúdajúcimi rokmi ich začala v tmavej hrive využívať aj Zuzana Fialová.
debata (6)

Slovenskú herečku, ktorá sa narodila 17. mája, dobre poznajú diváci z televíznej obrazovky, filmového plátna aj divadla – patrí medzi najobsadzovanejšie tváre a okrem hereckého chlebíčka sa nikdy nebála ani toho zábavného – či už ako moderátorka, porotkyňa v televíznej šou (napríklad Let's Dance a Tvoja tvár znie povedome) či ako účastníčka samotnej súťaže.

Ako herečka je určite zvyknutá na vizuálne premeny v kostymérni a maskérni. Nevyhýba sa im však ani v bežnom živote. Hoci na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že Fialová sa skôr drží osvedčenej klasiky, zábery z uplynulých rokov ukazujú, že experimentov sa nebojí.

Medené a ryšavkaste tóny vo vlasoch predvádzala...
Herečka Zuzana Fialová a jej účesová variácia...
+7Herečka Zuzana Fialová a jej účesová variácia...

Na spoločenských akciách sa často objavovala s elegantnými výčesmi, vyskúšala si však aj príčesky, výraznejšie vlny alebo vyžehlené rovné vlasy s veľmi moderným nádychom. Tmavovláska patrila jeden čas medzi fanúšičky výraznej a sýtej tmavej farby, postupne však experimentovala aj so zosvetlením – v jej prípade najmä medenými tónmi. Aj z dĺžky vlasov si po rokoch nechala ubrať a jeden čas sa objavovala v spoločnosti s pôvabným mikádom pár centimetrov pod bradu.

V našej galérii sme vybrali 10 lookov, ktoré stihla za posledné roky Fialová predviesť, určite inšpirujú mnohé Slovenky.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #oslava #účes #Zuzana Fialová #look #jubileá hviezd

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...