Prešlo 20 rokov, jej ryšavé účesy inšpirujú dodnes! Pozrite si 5 pôdob Kidmanovej

Dvadsať rokov oslávi muzikál Moulin Rouge, ktorý ešte umocnil rastúcu celosvetovú popularitu Nicole Kidmanovej a definitívne ju zaradil na mapu hollywoodskych hviezd.

23.05.2021 06:00
nicole2 Foto:
Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 2001 a jej elegantné vlny podchytené na krku.
debata

Austrálska rodáčka mala v čase jeho premiéry čerstvých 33 rokov a bola jednou z módnych ikon. Pre mnohé ženy bola inšpiráciou aj preto, lebo patrila do skromnejšieho zoznamu ryšaviek, ktorým filmový priemysel disponoval.

Hoci po boku vtedajšieho manžela Toma Cruisa svoj vzhľad postupne zjemňovala a divoké kučery (jej prirodzenú pokrývku hlavy) nahradili jemnejšie vlny či celkom vyžehlené vlasy, stále sa radila medzi inšpiratívne ikony. Platí to síce aj dnes, keď 53-ročná herečka so svojím nestarnúcim vzhľadom patrí medzi vzory štýlu a pôvabu. Zamrzí však trochu, že svoju prirodzenú farbu vlasov obetovala trendu blond kaderí, s ktorými ju vídať v spoločnosti už viac ako dekádu.

Zuzana Fialová Čítajte viac Svetlejšie pramene aj hollywoodske výčesy: Účesy Zuzany Fialovej vás inšpirujú!

Práve v roku 2001 pritom bola Nicole Kidman ukážkovým vzorom pre všetky ryšavky a rusovlásky. Dámy s červenkastými odleskami vo vlasoch mohli nájsť inšpiráciu v jej vyžehlených prameňoch, ale aj elegantných vlnách, ktoré kaderníci často upravili v duchu hviezd Zlatej éry Hollywoodu.

Kidman sa tiež zaslúžila o to, že viac a viac žien si uvedomilo, čo všetko dokáže svetlá a takmer neopálená pokožka a mnohé z nich (aj tie, ktoré boli iný fototyp, ju nasledovali s cieľom o podobný vzhľad). Svetlá pleť sa skvelo vynímala práve s ryšavými vlasmi a platí to dodnes.

V zbierke našich piatich retro záberov z roku 2001 môžete nájsť inšpiráciu. My dúfame, že raz sa opäť dočkáme Kidmanovej ako ryšavky.

Čelenky ako horúci trend posledných rokov?...
Herečka Nicole Kidman s mladistvým sexy výčesom...
+2Herečka Nicole Kidman na filmovom festivale v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #retro #Nicole Kidman #návrat #inšpirácia #ryšavé vlasy

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...